Trelleborgs FF mot Östers IF – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Trelleborgs FF vs Östers IF Statistik

  • I 11 av Trelleborgs FFs senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 11 av Trelleborgs FFs senaste 13 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • Trelleborgs FF har inte förlorat 12 av sina senaste 14 hemmamatcher
  • Trelleborgs FF har inte förlorat 10 av sina senaste 12 hemmamatcher i Superettan
  • Trelleborgs FF har gjort mål i 9 av de senaste 10 hemmamatcherna
  • Östers IF har släppt in på de senaste 25 bortamatcherna
  • Östers IF har släppt in på de senaste 20 bortamatcherna i Superettan
  • I 17 av Östers IFs senaste 19 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 11 av Östers IFs senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Östers IF har inte förlorat 13 av sina senaste 15 matcher

Trelleborgs FF vs Östers IF H2H

Östers IF fick ut det bästa mot Trelleborgs FF i de senaste två mötena efter 3-1 och 5-2-segrar. Trelleborgs FF går in i matchen mot Östers IF med 3-2-5 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 30% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Trelleborgs FF lyckades göra minst ett mål i sina 5 senaste möten i Superettan mot Östers IF. Åtminstone ett av lagen lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcher mellan Östers IF och Trelleborgs FF. Odds på båda lagen inte göra mål finns som bäst till 1.95 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Trelleborgs FF gjorde ett snitt på 0.9 mål, medan Östers IF snittade 1.3 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Trelleborgs FF’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

Trelleborgs FF vs Östers IF Preview

Trelleborgs FF form

Trelleborgs FF har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot Landskrona BoIS gick de tomhänta i en 2-0-förlust, varefter de tog revansch i en 1-0-vinst mot IK Brage. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 1-1-match mot Örebro. Trelleborgs FF vann två matcher, gjorde fem mål och släppte in fem i sina senaste sex matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. Detta gav dem nio poäng. Trelleborgs FF tog tre segrar från sina senaste sex matcher på hemmamark i Superettan. De spelade oavgjort tre men är fortsatt obesegrade med en målskillnad på åtta framåt och fem insläppta.

Östers IF form

Östers IF har tagit fyra poäng från sina tre senaste matcher. Först förlorade de med 1-0 mot IK Brage, efter plockade man upp en poäng i en 1-1-match mot Östersund. Deras senaste match gav frukt i en 4-0-vinst i mötet med Helsingborg. Östers IF tog åtta poäng från sina sex matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann två, gjorde åtta mål och släppte in fem. I de sex senaste bortamatcherna i Superettan, vann Östers IF två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på sju mål insläppta och sju gjorda.

Nuvarande tabellen i Superettan

Trelleborgs FF tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev ett förluster. Östers IF vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade fyra av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Trelleborgs FF på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Östers IF i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Trelleborgs FF har gjort mål först i imponerande åtta matcherna av senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Östers IF endast gjort det första målet i två av de senaste tio matcherna. Trelleborgs FF har gjort mål i 5 raka ligamatcher mot Östers IF.