Kalmar FF vs Djurgården: Bästa oddsen och matchtipsen

Kalmar FF vs Djurgården Statistik

  • Kalmar FF har släppt in i 16 av de senaste 17 matcherna i Allsvenskan
  • Kalmar FF har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna
  • Kalmar FF har släppt in i 13 av de senaste 14 hemmamatcherna
  • Kalmar FF har gjort mål i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
  • I 8 av Kalmar FFs senaste 10 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 10 av Djurgårdens senaste 12 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 8 av Djurgårdens senaste 10 bortamatcher var antalet av mål över 3.5
  • Djurgården har vann de senaste 3 borta matcherna på rad i Allsvenskan medan de gjort mer än 2.5 mål
  • Djurgården har vann 6 i de senaste 7 matcherna i Allsvenskan, medan gjort mer än 1.5 mål
  • Djurgården har gjort mål i 14 av de senaste 16 bortamatcherna

Kalmar FF vs Djurgården H2H

Senast lagen mötte varandra gick Kalmar FF av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på lördag. Djurgården hanterar normalt Kalmar FF väldigt bra då man vunnit sju av de senaste tio matcherna. Dock lyckades Kalmar FF med en ovanlig 2-1-seger i det senaste mötet, och kommer med självförtroende till en ny skalp. Djurgården att vinna matchen finns hos spelbolagen till bästa odds på 1.67. Djurgården vann 8 av de 10 senaste matcherna mot Kalmar FF. Djurgården gjorde minst ett mål i 12 av sina senaste 13 Allsvenskan-matcher mot Kalmar FF. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när Djurgården besöker Kalmar FF. Minst ett lag lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 1.95 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare sex gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Kalmar FF gjorde ett snitt på 0.8 mål, medan Djurgården snittade 2.2 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Kalmar FF’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.1 mål under den här perioden.

Kalmar FF vs Djurgården Preview

Kalmar FF form

Kalmar FF är just nu väldigt ojämna efter förlust mot Västerås SK med 0-4 innan vann man med 1-2 mot AIK. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 0-1 mot Brommapojkarna. Kalmar FF löste endast en seger av sex försök så här långt på Guldfågeln Arena i Allsvenskan. De kryssade en och förlorade fyra av dessa möten där de gjorde åtta och släppte in tolv mål.

Djurgården form

Djurgården ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Hammarby blev det förlust efter 0-3, men de reste sig snabbt och vann mot IFK Norrköping i en 1-3-match. De följde upp vinsten med en ny 1-0-seger mot IFK Värnamo i den senaste matchen. Djurgården har varit enastående på resande fot med fem segrar på de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan. Utöver vinsterna blev det en förlust och 17 mål framåt samt fem insläppta.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Kalmar FF tog tre vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i sex under den här tiden. Djurgården vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i tre och förlorade ett. Målen flödar just nu för Kalmar FF på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Djurgården i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Kalmar FF har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Djurgården har gjort första målet imponerande åtta gånger av de senaste tio matcherna. Kalmar FF har gjort mål i 5 raka ligamatcher mot Djurgården.

Med endast ett mål på slutet i Allsvenskan kommer Jonathan Ring vara ivrig att hitta rätt igen i den kommande matchen. Djurgården hoppas i sin tur att Deniz Hümmet kan göra det jobbigt för motståndarna och addera nya mål till de sex Allsvenskan-mål som han gjort så här långt.