Brommapojkarna mot Hammarby – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Brommapojkarna vs Hammarby Statistik

  • Brommapojkarna har släppt in på de senaste 13 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • I 11 av Brommapojkarnas senaste 12 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 5 Brommapojkarnas hemmamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I 9 av Brommapojkarnas senaste 11 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Brommapojkarna har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
  • I de senaste 16 Hammarbys bortamatcher i Allsvenskan, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 12 Hammarbys matcher i Allsvenskan, var antalet mål under 3.5
  • I 18 av Hammarbys senaste 20 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 12 av Hammarbys senaste 13 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 12 av Hammarbys senaste 14 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5

Brommapojkarna vs Hammarby H2H

Hammarby blev helt knockade när Brommapojkarna tog en 1-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 2-1-förlusten, som Hammarby vann med i matchen innan. Hammarby hanterar normalt Brommapojkarna väldigt bra då man vunnit fem av de senaste tio matcherna. Dock lyckades Brommapojkarna med en ovanlig 1-0-seger i det senaste mötet, och kommer med självförtroende till en ny skalp. Hammarby att vinna matchen finns hos spelbolagen till bästa odds på 2.70. I deras senaste 8 matcher mot Brommapojkarna, blev det vinst för Hammarby 7 gånger. Hammarby gjorde minst ett mål i 10 av sina senaste 11 Allsvenskan-matcher mot Brommapojkarna. Åtminstone ett av lagen lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste åtta matcher mellan Hammarby och Brommapojkarna. Odds på båda lagen inte göra mål finns som bäst till 2.38 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste åtta matcherna mellan lagen. Brommapojkarna gjorde ett snitt på 0.51 mål, medan Hammarby snittade 2.26 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Brommapojkarna’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Över 2.5 mål gjordes i åtta av de senaste 10 matcherna som Hammarby spelade i samtliga tävlingar inräknat, och de lyckades hålla ett målsnitt på 1.4.

Brommapojkarna vs Hammarby Preview

Brommapojkarna form

Brommapojkarna har bjudit på lite av allt efter att ha plockat fyra poäng i sina tre senaste matcher. Mötet med Malmö FF ledde till oavgjort 2-2vilket följdes upp med en 3-0-förlust mot Elfsborg. Deras senaste match tog dem tillbaka på vinnarspåret mot Kalmar FF efter 0-1. Brommapojkarna löste endast en seger av sex försök så här långt på Grimsta IP i Allsvenskan. De kryssade tre och förlorade två av dessa möten där de gjorde sju och släppte in 14 mål.

Hammarby form

Att döma av deras tre senaste matcher kan vi förvänta oss lite av allt från Hammarby för tillfället. Mot Djurgården, kom de ut i toppskick och vann med 0-3, innan det oavgjort 0-0 mot GAIS. Nu senast blev det förlust 0-1 mot IFK Göteborg. Hammarby gjorde nio mål och släppte in åtta i deras sju senaste matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De fick ihop tre vinster och tio poäng. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann Hammarby två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på åtta mål insläppta och sju gjorda.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Brommapojkarna tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på tre förluster under den här perioden. Hammarby vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade sex. Brommapojkarna har inte direkt varit bra på att stänga ner sina besökare på Grimsta IP. De tog endast ett segrar samtidigt som de höll nollan, en gång.

Senaste lagnyheter

Brommapojkarna gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Hammarby gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna.