Varbergs BoIS FC vs Landskrona BoIS: Bästa oddsen och matchtipsen

Varbergs BoIS FC vs Landskrona BoIS Statistik

  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 19 av de senaste 20 hemmamatcherna
  • I 8 av de senaste 10 hemmamatcherna Varbergs BoIS FC har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 16 av de senaste 18 matcherna
  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 14 av de senaste 16 matcherna i Superettan
  • I de senaste 4 hemmamatcherna i rad Varbergs BoIS FC har spelat i Superettan, har båda lagen gjort mål
  • Landskrona BoIS har inte förlorat 13 av sina senaste 14 matcher
  • Landskrona BoIS har inte förlorat 13 av sina senaste 14 matcher i Superettan
  • Landskrona BoIS har gjort mål i 17 av de senaste 19 bortamatcherna i Superettan
  • Landskrona BoIS har förlorade de senaste 3 matcherna, och båda lagen gjorde mål samtidigt
  • Landskrona BoIS har förlorade de senaste 3 matcherna i Superettan, och båda lagen gjorde mål samtidigt

Varbergs BoIS FC vs Landskrona BoIS H2H

Varbergs BoIS FC vann de två senaste mötena med Landskrona BoIS, då de följde upp en 1-0-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 2-0. Varbergs BoIS FC har varit något mer framgångrika än Landskrona BoIS under de senaste mötena. Med en fördel på 5-1-2 inför kommande match har spel på Varbergs BoIS FC visats sig vara den mest lönsamma vägen att gå. Spelbolagens bästa odds för en hemmaseger ligger på 2.90. Varbergs BoIS FC fick ut mer av Landskrona BoIS i 5 av de senaste 7 mötena. Varbergs BoIS FC lyckades göra minst ett mål i sina 5 senaste möten i Superettan mot Landskrona BoIS. I de senaste åtta matcher mellan Varbergs BoIS FC och Landskrona BoIS blev över 2.5 mål vinnare tre gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.75 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste åtta matcher mellan lagen. Varbergs BoIS FC gjorde i snitt 1.89 mål, medan Landskrona BoIS snittade 1.27 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fem av Varbergs BoIS FC’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de två mål under den här perioden.

Varbergs BoIS FC vs Landskrona BoIS Preview

Varbergs BoIS FC form

Varbergs BoIS FC är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Utsiktens BK med 0-1, innan det blev det seger mot Gefle med 4-3. Segersviten tog slut senast mot Helsingborg, som vann med 1-0

Landskrona BoIS form

Landskrona BoIS är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Gefle slog man med 1-2, efter det fick Örgryte känna på en 4-3-torsk. Östersund var det senaste offret efter en 4-3-vinst för Landskrona BoIS. Landskrona BoIS tog sig igenom de sex senaste bortamatcherna i Superettan med fyra vinster. Det blev även en oavgjord och en förlust med elva mål framåt och sex insläppta.

Nuvarande tabellen i Superettan

Varbergs BoIS FC tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev fem förluster. Landskrona BoIS vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade fyra av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Varbergs BoIS FC på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i åtta av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för Landskrona BoIS i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Varbergs BoIS FC bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Landskrona BoIS har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 4 raka hemmamatcher som Varbergs BoIS FC spelat. Varbergs BoIS FC har gjort mål i 4 raka hemmamöten med Landskrona BoIS.