Halmstads BK mot IFK Värnamo – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Halmstads BK vs IFK Värnamo Statistik

  • Halmstads BK har förlorade de senaste 3 matcherna, och båda lagen gjorde mål samtidigt
  • I 10 av Halmstads BKs senaste 12 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Halmstads BKs senaste 10 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 5 Halmstads BKs hemmamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 5 Halmstads BKs hemmamatcher i Allsvenskan, var antalet mål över 2.5
  • IFK Värnamo har gjort mål i 20 av de senaste 22 bortamatcherna
  • IFK Värnamo har gjort mål i 14 av de senaste 16 bortamatcherna i Allsvenskan
  • IFK Värnamo har inte förlorat 9 av sina senaste 11 bortamatcher
  • I 7 av IFK Värnamos senaste 9 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • IFK Värnamo har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna

Halmstads BK vs IFK Värnamo H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Halmstads BK spelade mot IFK Värnamo. den slutade 1-3 och var en riktigt bra match. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Halmstads BK tog fem wins i sina senaste tio matcher mot IFK Värnamo. De sistnämnda lyckades ta en vinst i dessa tre möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.50. Otroligt nog är IFK Värnamo segerlösa i sina senaste 7 matcher mot Halmstads BK. Halmstads BK gjorde minst ett mål i 6 av sina 7 senaste matcher i Allsvenskan mot IFK Värnamo. Båda lagen gjorde mål två gånger i de senaste tre matcherna mellan Halmstads BK och IFK Värnamo.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste tre matcherna mellan lagen. Halmstads BK gjorde ett snitt på 1.67 mål, medan IFK Värnamo snittade ett mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Halmstads BK’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.6 mål under den här perioden.

Halmstads BK vs IFK Värnamo Preview

Halmstads BK form

Halmstads BK har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 5-1 av Malmö FF, innan AIK fick med sig en 1-2-seger. En tredje förlust kom mot IFK Norrköping, som vann med 1-0.

IFK Värnamo form

Det har varit blandade resultat för IFK Värnamo i de tre senaste matcherna, då de först slog IFK Göteborg med 2-0. Det följdes upp med en svag 1-0-förlust mot Djurgården och nu senast mot Häcken blev det 2-2. IFK Värnamo har plockat fyra segrar från de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, det blev även två förluster samtidigt som man gjorde nio mål och släppte in fyra.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Halmstads BK tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på fyra förluster under den här perioden. IFK Värnamo vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade två. Båda lagen gjorde mål i fyra av de 10 senaste matcherna för Halmstads BK. Båda lagen hittade även nät fem gånger i de senaste 10 matcherna för IFK Värnamo.

Senaste lagnyheter

Halmstads BK gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. IFK Värnamo har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. IFK Värnamo har gjort mål i 5 raka möten med Halmstads BK när man spelat på bortaplan.