Malmö FF mot Sirius – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Malmö FF vs Sirius Statistik

  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 22 matcherna
  • Malmö FF har vunnit de senaste 10 hemmamatcherna i rad i Allsvenskan
  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 20 matcherna i Allsvenskan
  • Malmö FF har inte förlorat 25 av sina senaste 27 hemmamatcher i Allsvenskan
  • Malmö FF har vann 7 i de senaste 9 hemma matcherna i Allsvenskan spelat utan att släppa in mål
  • I 9 av Siriuss senaste 10 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 8 av Siriuss senaste 9 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 5 matcherna i rad Sirius har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 5 Siriuss matcher, var antalet mål över 3.5
  • Sirius har släppt in i 14 av de senaste 15 matcherna

Malmö FF vs Sirius H2H

Deras senaste möte i Allsvenskan var en otrolig match som slutade 3-4. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen kommande lördag. Malmö FF har generellt sätt lätt mot Sirius, med historisk statistik på 8-1-1 inför kommande möte. Bästa odds på hemmavinst hos spelbolagen är 1.25. Malmö FF har läst av Sirius perfekt på slutet då de vunnit 8 av sina senaste 9 matcher mot den kommande motståndaren. De senaste 9 Allsvenskan mötena mellan Malmö FF och Sirius slutade med över 2.5 mål. Spela på att båda lagen ska göra mål i de senaste matcherna mellan Malmö FF och Sirius skulle givit dig en godkänd vinst. Båda lagen hittade vägen till målet sju gånger av sina senaste tio matcher. Bästa odds på att båda gör mål här finns till 1.70 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare nio gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Malmö FF gjorde ett snitt på 3.1 mål, medan Sirius snittade 1.2 mål. Båda lagen göra mål gick in sju gånger. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Malmö FF’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i nio av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de två mål under den här perioden.

Malmö FF vs Sirius Preview

Malmö FF form

Malmö FF fick med sig sex poäng från de tre senaste matcherna, men de inledde med förlust 2-1 mot Mjällby. De svarade med att slå Sirius 3-4, och sedan även vinst med 4-1 mot Klaksvik. Malmö FF vann fem matcher, gjorde 15 mål och släppte in åtta i sina senaste åtta matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. Detta gav dem 16 poäng. Malmö FF har inte varit annat än helt fantastiska på sin hemmaplan i de sex senaste Allsvenskan-matcherna. De tog maximala 18 poäng, gjorde 19 mål medan man släppte in två. Det är såklart mest poäng hittills av samtliga lag i Allsvenskan i de sex senaste omgångarna.

Sirius form

Det är allt eller inget för Sirius efter en vinst i sina tre senaste matcher. De förlorade först med 3-2 mot Mjällby som de svarade med att slå GAIS 3-1. I deras senaste match blev det återigen en förlust efter 3-4 mot Malmö FF. Sirius tog sex poäng från sina åtta matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann två, gjorde elva mål och släppte in 19. Sirius har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in tolv mål och gjorde sex.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Malmö FF vann nio av sina 10 senaste på hemmamark, man spelade oavgjort i ett och under den här perioden slapp fansen uppleva en enda förlust. Sirius vann tre av sina 10 senaste runt om i alla tävlingar, medan man spelade oavgjort två och förlorade fem. Malmö FF känner sig nog optimistiska till att göra mål på lördag mot Sirius som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig fem hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Malmö FF har gjort mål först i imponerande åtta matcherna av senaste tio på hemmaplan. Sirius gjorde första målet i sju gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 5 raka matcher för Malmö FF. Båda lagen har gjort mål i 4 raka Sirius-matcher. Malmö FF har gjort mål i 17 raka ligamatcher mot Sirius.

Det är en fantastisk säsong för Eleda Stadion, som just nu har tolv ligamål på sitt konto så här långt. Malmö FF kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Sirius.