Degerfors mot Skövde AIK – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Degerfors vs Skövde AIK Statistik

  • Degerfors har gjort mål på de senaste 17 matcherna i Superettan
  • Degerfors har gjort mål i 27 av de senaste 29 hemmamatcherna i Superettan
  • Degerfors har gjort mål på de senaste 15 matcherna
  • Degerfors har gjort mål på de senaste 15 hemmamatcherna
  • I 12 av de senaste 14 hemmamatcherna Degerfors har spelat i Superettan, har båda lagen gjort mål
  • Skövde AIK har inte vunnit 13 av sina senaste 15 bortamatcher
  • Skövde AIK har släppt in i 14 av de senaste 16 bortamatcherna i Superettan
  • I 10 av Skövde AIKs senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Skövde AIKs senaste 12 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • Skövde AIK har förlorade 3 i de senaste 4 matcherna spelat utan att göra mål

Degerfors vs Skövde AIK H2H

Senast lagen mötte varandra gick Degerfors av planen som 0-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. Degerfors går in i matchen mot Skövde AIK med 1-0-0 i ryggen från deras senaste ett möte. En win-rate på 100% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. I de 3 senaste Superettan-matcherna mellan Degerfors och Skövde AIK slutade det under 2.5 mål.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Degerfors’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.7 mål under den här perioden.

Degerfors vs Skövde AIK Preview

Degerfors form

Degerfors har varit med om allt i sina tre senaste matcher. De delade först på poängen efter 1-1 mot IK Oddevold, innan det blev det seger med 4-1 mot Sandvikens IF. Tyvärr följdes det upp av en 2-1-torsk mot Östersund. Degerfors vann fyra matcher, gjorde 13 mål och släppte in åtta i sina senaste sju matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. Detta gav dem 14 poäng. Degerfors tog fyra segrar i sina sex senaste Superettan-matcher på Degerfors:s stadion. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in åtta och gjorde 15 mål.

Skövde AIK form

Skövde AIK åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Sandvikens IF i en 0-2-förlust. Örgryte blev även dom för svåra i en fajt som slutade 2-0, nu senast lyckades Skövde AIK slå tillbaka i en 1-0-seger mot IK Brage. Skövde AIK tog tio poäng från sina åtta matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann tre, gjorde fem mål och släppte in tio. Skövde AIK har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in 13 mål och gjorde fem.

Nuvarande tabellen i Superettan

Degerfors tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade två gånger. De fick utstå förlust i två under den här tiden. Skövde AIK vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade sex. Målen flödar just nu för Degerfors på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i åtta av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fyra gånger för Skövde AIK i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Degerfors har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Skövde AIK har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 6 raka hemmamatcher som Degerfors spelat.