GIF Sundsvall mot Trelleborgs FF – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

GIF Sundsvall vs Trelleborgs FF Statistik

  • GIF Sundsvall har inte vunnit de senaste 12 matcherna i rad
  • GIF Sundsvall har inte vunnit de senaste 12 matcherna i rad i Superettan
  • GIF Sundsvall har släppt in i 19 av de senaste 21 matcherna
  • GIF Sundsvall har gjort mål i 18 av de senaste 20 hemmamatcherna
  • GIF Sundsvall har gjort mål i 18 av de senaste 20 hemmamatcherna i Superettan
  • I 12 av Trelleborgs FFs senaste 13 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Trelleborgs FFs senaste 12 bortamatcher var antalet av mål under 2.5
  • I 9 av Trelleborgs FFs senaste 10 bortamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • Trelleborgs FF har släppt in i 14 av de senaste 16 bortamatcherna
  • Trelleborgs FF har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna i Superettan

GIF Sundsvall vs Trelleborgs FF H2H

Deras senaste möte i Superettan var en otrolig match som slutade 3-2. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen på söndag. Trots en 3-2-seger senast mot Trelleborgs FF har de senaste tio matcherna varit tuffa för GIF Sundsvall med fem vinster och Trelleborgs FF som tagit tre segrar. Spelbolagen har bästa odds på bortaseger till 2.50. GIF Sundsvall tog samtliga poäng i 3 av sina 4 senaste hemmamatcher mot Trelleborgs FF. GIF Sundsvall lyckades göra minst ett mål i sina 4 senaste möten i Superettan mot Trelleborgs FF. I de senaste nio matcherna mellan GIF Sundsvall och Trelleborgs FF hittade båda nät i sex gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.57.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste nio matcherna mellan lagen. GIF Sundsvall gjorde ett snitt på 1.43 mål, medan Trelleborgs FF snittade 1.54 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av GIF Sundsvall’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.6 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

GIF Sundsvall vs Trelleborgs FF Preview

GIF Sundsvall form

GIF Sundsvall har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 5-0 av IK Brage, innan Örebro fick med sig en 1-3-seger. En tredje förlust kom mot Östers IF, som vann med 2-0. GIF Sundsvall klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på GIF Sundsvall:s stadion i Superettan. De spelade oavgjort i två och förlorade tre av dessa matcher, där de nätade sju och släppte in elva mål.

Trelleborgs FF form

Trelleborgs FF har varit mediokra på slutet där man inte vunnit på de tre senaste försöken. Mot Örebro tog de poäng efter 1-1, efter det fick man se sig besegrade av Östers IF som vann med 1-4. Senast lyckades de stjäla en poäng efter 2-2 mot Gefle. Trelleborgs FF tog tre segrar och elva poäng i tidigare fem mötena med lagen från botten sex i Superettan, de gjorde tio mål samtidigt som de släppte in åtta. I sina sex senaste bortamatcher i Superettan, tog Trelleborgs FF två vinster, medan man spelade lika i två draws och åkte på två defeats förluster. Man hade en målskillnad på sju insläppta och gjorde sex mål framåt.

Nuvarande tabellen i Superettan

GIF Sundsvall tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på fyra förluster under den här perioden. Trelleborgs FF vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade fyra. Målen flödar just nu för GIF Sundsvall på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för Trelleborgs FF i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har GIF Sundsvall bara gjort första målet i ett matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Trelleborgs FF endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. GIF Sundsvall har gjort mål i 6 raka hemmamöten med Trelleborgs FF.