Brommapojkarna mot Halmstads BK – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Brommapojkarna vs Halmstads BK Statistik

  • Brommapojkarna har släppt in på de senaste 14 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • I 11 av Brommapojkarnas senaste 13 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 10 av Brommapojkarnas senaste 12 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Brommapojkarna har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
  • Brommapojkarna har inte vunnit 10 av sina senaste 12 hemmamatcher i Allsvenskan
  • Halmstads BK har inte vunnit 14 av sina senaste 16 bortamatcher i Allsvenskan
  • Halmstads BK har förlorade de senaste 4 borta matcherna på rad i Allsvenskan medan de gjort mindre än 1.5 mål
  • Halmstads BK har förlorade 5 i de senaste 6 matcherna i Allsvenskan, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Halmstads BK har förlorade 3 i de senaste 4 borta matcherna i Allsvenskan spelat utan att göra mål
  • Halmstads BK har förlorat de senaste 5 bortamatcherna i rad i Allsvenskan

Brommapojkarna vs Halmstads BK H2H

Brommapojkarna vann de två senaste mötena med Halmstads BK, då de följde upp en 3-1-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 2-0. Brommapojkarna går in i matchen mot Halmstads BK med 5-2-3 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 50% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Brommapojkarna har bara förlorat 5 av de senaste matcherna mot Halmstads BK. I fyra av de senaste tio matcher mellan Brommapojkarna och Halmstads BK gjorde båda lagen mål.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Brommapojkarna gjorde i snitt 1.3 mål, medan Halmstads BK snittade 1.3 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Brommapojkarna’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Brommapojkarna vs Halmstads BK Preview

Brommapojkarna form

Brommapojkarna har varit lite inkonsekventa på sistone, då de besegrade Kalmar FF med 0-1. Att följa upp det visade sig vara för svårt, då de förlorade 0-2 mot Hammarby, innan de tog tre poäng i en 3-4 seger mot IFK Göteborg. Brommapojkarna klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Grimsta IP i Allsvenskan. De spelade oavgjort i två och förlorade tre av dessa matcher, där de nätade fem och släppte in 14 mål.

Halmstads BK form

Halmstads BK åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av AIK i en 1-2-förlust. IFK Norrköping blev även dom för svåra i en fajt som slutade 1-0, nu senast lyckades Halmstads BK slå tillbaka i en 1-0-seger mot IFK Värnamo. Halmstads BK tog nio poäng från sina åtta matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann tre, gjorde elva mål och släppte in 16. Halmstads BK har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan. Man spelade oavgjort i noll och förlorade fem, släppte in 16 mål och gjorde sex.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Brommapojkarna tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev tre förluster. Halmstads BK vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade sju av matcherna under denna period. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Brommapojkarna lyckades hålla nollan i ett av matcherna på Grimsta IP, höll Halmstads BK tätt i två av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Brommapojkarna gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Halmstads BK endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Halmstads BK har gjort mål i 8 raka möten med Brommapojkarna när man spelat på bortaplan.