Sandvikens IF vs Gefle: Bästa oddsen och matchtipsen

Sandvikens IF vs Gefle Statistik

  • Sandvikens IF har gjort mål i 18 av de senaste 20 hemmamatcherna
  • Sandvikens IF har förlorade de senaste 3 matcherna, och båda lagen gjorde mål samtidigt
  • Sandvikens IF har förlorade de senaste 3 matcherna i Superettan, och båda lagen gjorde mål samtidigt
  • Sandvikens IF har vunnit 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
  • Sandvikens IF har förlorade de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mindre än 1.5 mål
  • Gefle har inte vunnit de senaste 16 bortamatcherna i rad
  • Gefle har inte vunnit de senaste 13 bortamatcherna i rad i Superettan
  • I de senaste 7 Gefles matcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 7 Gefles matcher i Superettan, var antalet mål över 2.5
  • I 6 av de senaste 7 matcherna Gefle har spelat, har båda lagen gjort mål

Sandvikens IF vs Gefle H2H

Det slutade oavgjort när Sandvikens IF senast mötte Gefle. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 2-2 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 4.00. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Sandvikens IF tog noll wins i sina senaste en match mot Gefle. De sistnämnda lyckades ta noll vinster i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 4.00. Sandvikens IF vann endast en gång mot Gefle på de 7 senaste matcherna. Sandvikens IF gjorde minst ett mål i 8 av sina 9 senaste matcher i Superettan mot Gefle. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste ett matchen mellan Sandvikens IF och Gefle.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. Sandvikens IF gjorde ett snitt på två mål, medan Gefle snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i sex av Sandvikens IF’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.9 mål under den här perioden.

Sandvikens IF vs Gefle Preview

Sandvikens IF form

Sandvikens IF har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 4-1 av Degerfors, innan Utsiktens BK fick med sig en 1-2-seger. En tredje förlust kom mot Utsiktens BK, som vann med 2-1. Sandvikens IF har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Superettan. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde tio mål och släppte in fem.

Gefle form

Gefle ctog fem poäng i de tre senaste matcherna, vilket startade med ett 2-2-kryss mot IK Brage. Det följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat mot Trelleborgs FF, den här gången 2-2, tillsist utklassade man Landskrona BoIS med 0-2. Gefle har kämpat sig till ett vinster och åtta poäng från sina senste sju matcher mot topp 6-lagen. De gjorde nio i dessa matcher, men släppte även in åtta mål. Gefle har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort två och förlorade tre samtidigt som laget släppte in 13 och gjorde tio mål.

Nuvarande tabellen i Superettan

Sandvikens IF tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade noll och åkte på fem förluster under den här perioden. Gefle vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade sex. Sandvikens IF har inte direkt varit bra på att stänga ner sina besökare på Sandvikens IF:s stadion. De tog endast två segrar samtidigt som de höll nollan, en gång.

Senaste lagnyheter

Sandvikens IF har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Gefle endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Sandvikens IF har gjort mål i 4 raka hemmamöten med Gefle.