Halmstads BK mot Malmö FF – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Halmstads BK vs Malmö FF Statistik

  • I 11 av Halmstads BKs senaste 13 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Halmstads BK har vann 3 i de senaste 4 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Halmstads BK har vann 3 i de senaste 4 hemma matcherna i Allsvenskan spelat utan att släppa in mål
  • Halmstads BK har förlorade 6 i de senaste 8 matcherna i Allsvenskan, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Halmstads BK har förlorade 4 i de senaste 5 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 15 bortamatcherna
  • Malmö FF har gjort mål i 24 av de senaste 25 matcherna
  • Malmö FF har gjort mål i 25 av de senaste 27 matcherna i Allsvenskan
  • I 12 av Malmö FFs senaste 14 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 11 bortamatcherna i Allsvenskan

Halmstads BK vs Malmö FF H2H

Malmö FF sopade mattan ordentligt med Halmstads BK i deras senaste matcher i Allsvenskan. De körde över sina kommande motståndare med 5-1 och 3-0. Malmö FF brukar trivas att spela mot Halmstads BK då man tagit tre poäng mot dom sju gånger i de senaste tio mötenas. Inte minst i det senaste, då Malmö FF körde över kommande motståndaren i en 5-1-seger. Spelbolagens bästa odds på en bortaseger är 1.29. Malmö FF är spända inför den kommande matchen mot Halmstads BK, som de slog i de senaste 4 mötena. De senaste 3 Allsvenskan mötena mellan Halmstads BK och Malmö FF slutade med över 2.5 mål. Båda lagen gjorde mål två gånger i de senaste tio matcherna mellan Halmstads BK och Malmö FF.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Halmstads BK gjorde ett snitt på 0.2 mål, medan Malmö FF snittade 1.8 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Halmstads BK’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här perioden. Över 2.5 mål gjordes i åtta av de senaste 10 matcherna som Malmö FF spelade i samtliga tävlingar inräknat, och de lyckades hålla ett målsnitt på 2.4.

Halmstads BK vs Malmö FF Preview

Halmstads BK form

Med en oklar form har Halmstads BK förlorat två av sina tre senaste matcher, nederlag 1-0 mot IFK Norrköping, innan man slog IFK Värnamo 1-0. Glädjen blev kortvarig efter att Brommapojkarna var för tuffa i en 4-1-förlust. Halmstads BK har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Allsvenskan. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde tolv mål och släppte in sex.

Malmö FF form

En enda poäng har Malmö FF att visa upp från sina tre senaste matcher. Det började uselt genom förluster 0-1 och 3-2 mot Sirius och Klaksvik. Senaste matchen gav iallafall en poäng efter 2-2 mot PAOK Thessaloniki FC. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann Malmö FF två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på tolv mål insläppta och 13 gjorda.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Halmstads BK tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i ett av matcherna, medan det blev fyra förluster. Malmö FF vann fem av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade tre av matcherna under denna period. Halmstads BK har settsex av sina 10 senaste matcher på Örjans Vall sluta över 2.5 mål. I nio av de 10 senaste på bortaplan för Malmö FF gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Halmstads BK bara gjort första målet i två matcher av de senaste tio matcherna. Malmö FF gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 4 raka bortamatcher som Malmö FF spelat.

Det har varit en underbar säsong för Isaac Kiese Thelin så här långt med tolv mål totalt i samtliga tävlingar. På de sex senaste matcherna har han gjort fyra mål och det råder ingen tvekan att Malmö FF vill att den formen ska hålla i mot Halmstads BK på lördag.