Nottingham Forest mot Bournemouth – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Nottingham Forest vs Bournemouth Statistik

  • Nottingham Forest har släppt in i 26 av de senaste 27 matcherna i Premier League
  • Nottingham Forest har släppt in i 24 av de senaste 26 hemmamatcherna
  • Nottingham Forest har släppt in i 21 av de senaste 23 matcherna
  • Nottingham Forest har släppt in i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna i Premier League
  • I 8 av de senaste 10 matcherna Nottingham Forest har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • AFC Bournemouth har gjort mål i 22 av de senaste 24 bortamatcherna
  • I 10 av AFC Bournemouths senaste 12 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • AFC Bournemouth har gjort mål i 17 av de senaste 19 bortamatcherna i Premier League
  • AFC Bournemouth har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna i Premier League
  • AFC Bournemouth har gjort mål i 14 av de senaste 15 matcherna

Nottingham Forest vs Bournemouth H2H

Det slutade oavgjort när Nottingham Forest senast mötte Bournemouth. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 1-1 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.40. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Nottingham Forest tog två wins i sina senaste tio matcher mot Bournemouth. De sistnämnda lyckades ta fem vinster i dessa fyra möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.40. Nottingham Forest är segerlösa i sina senaste 8 matcher mot Bournemouth. Nottingham Forest lyckades göra minst ett mål i sina 4 senaste möten i Premier League mot Bournemouth. Båda lagen gjorde mål fyra gånger i de senaste fyra matcherna mellan Nottingham Forest och Bournemouth.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Nottingham Forest gjorde ett snitt på 1.5 mål, medan Bournemouth snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Nottingham Forest’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Nottingham Forest vs Bournemouth Preview

Nottingham Forest form

Nottingham Forest har varit lite inkonsekventa på sistone, då de besegrade Sheffield United med 1-3. Att följa upp det visade sig vara för svårt, då de förlorade 2-3 mot Chelsea, innan de tog tre poäng i en 1-2 seger mot Burnley. Nottingham Forest klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på City Ground, Nottingham i Premier League. De spelade oavgjort i två och förlorade tre av dessa matcher, där de nätade åtta och släppte in tio mål.

Bournemouth form

Bournemouth fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 3-0 av Arsenal, efter det vann Brentford med 1-2. Tredje raka förlusten kom sedan mot Chelsea, som vann med 2-1. I sina sex senaste bortamatcher i Premier League, tog Bournemouth två vinster, medan man spelade lika i noll draws och åkte på fyra defeats förluster. Man hade en målskillnad på tio insläppta och gjorde sex mål framåt.

Nuvarande tabellen i Premier League

Nottingham Forest tog tre vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade tre gånger. De fick utstå förlust i fyra under den här tiden. Bournemouth vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i tre och förlorade fem. Bournemouth kommer med en bra känsla att hitta nät kommande lördag mot Nottingham Forest som endast hållit nollan en gång i de 10 senaste hemmamatcherna. Besökarna har kämpat sig till två hållna nollor i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Nottingham Forest endast gjort första målet i tre matcher av de senaste tio på hemmaplan. Bournemouth gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 3 av de senaste mötena mellan Nottingham Forest och Bournemouth när man spelat på City Ground, Nottingham.

Eftersom Premier League-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Nottingham Forest och Bournemouth den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.

Nottingham Forest kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på lördag. Nikola Milenkovic och Joe Worrall kan inte bli inkallade av Nottingham Forests manager, eftersom båda är avstängda.

Nottingham Forest kan inte använda sig av Chris Wood kommande lördag mot Bournemouth, eftersom han är skadad för tillfället.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är James Hill, Max Aarons, Tyler Adams och Daniel Jebbison.