IFK Göteborg mot Sirius – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

IFK Göteborg vs Sirius Statistik

  • I 8 av IFK Göteborgs senaste 9 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 11 av IFK Göteborgs senaste 13 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av IFK Göteborgs senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av IFK Göteborgs senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5
  • IFK Göteborg har inte vunnit 10 av sina senaste 12 hemmamatcher i Allsvenskan
  • I 11 av Siriuss senaste 13 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 10 av Siriuss senaste 12 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av de senaste 8 matcherna Sirius har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 7 av Siriuss senaste 8 matcher var antalet av mål över 3.5
  • Sirius har släppt in i 16 av de senaste 18 matcherna

IFK Göteborg vs Sirius H2H

Det slutade oavgjort när IFK Göteborg senast mötte Sirius. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 2-2 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.50. Att titta tillbaka på deras senaste tio matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande Sirius tog två vinster av de föregående tio matcherna. Värdarna IFK Göteborg vann fyra av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 2.20. Sirius gjorde minst ett mål i 6 av sina senaste 7 Allsvenskan-matcher mot IFK Göteborg. I de senaste tio matcherna mellan IFK Göteborg och Sirius hittade båda nät i sex gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.57.

Över 2.5 mål blev vinnare sex gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. IFK Göteborg gjorde ett snitt på 1.7 mål, medan Sirius snittade 1.4 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i två av IFK Göteborg’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher. Sirius lyckades hitta nät 2.3 gånger i snitt under den här perioden.

IFK Göteborg vs Sirius Preview

IFK Göteborg form

Läget kunde varit både bättre och sämre för IFK Göteborg, som har med sig två poäng från de tre senaste matcherna. De förlorade med 3-4 mot Brommapojkarna, följt av oavgjort 1-1 mot Djurgården. De fick med sig en poäng igen senast efter 0-0 mot IFK Värnamo. IFK Göteborg tog bara två segrar på de sex senaste Allsvenskan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika två och förlorade två, de gjorde sex och släppte in åtta mål.

Sirius form

Sirius är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Malmö FF slog man med 0-1, efter det fick IFK Värnamo känna på en 2-4-torsk. Kalmar FF var det senaste offret efter en 3-1-vinst för Sirius.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

IFK Göteborg tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev fyra förluster. Sirius vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade fyra av matcherna under denna period. IFK Göteborg har vunnit tre utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Gamla Ullevi.

Senaste lagnyheter

IFK Göteborg gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Sirius har gjort första målet imponerande åtta gånger av de senaste tio matcherna.