Örebro mot Gefle – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Örebro vs Gefle Statistik

  • Örebro har släppt in i 19 av de senaste 21 matcherna
  • Örebro har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna i Superettan
  • Örebro har inte förlorat 10 av sina senaste 12 hemmamatcher
  • Örebro har släppt in i 12 av de senaste 14 hemmamatcherna i Superettan
  • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna Örebro har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Gefle har inte vunnit 21 av sina senaste 23 bortamatcher i Superettan
  • Gefle har inte vunnit 17 av sina senaste 18 bortamatcher
  • I 9 av Gefles senaste 10 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 9 av Gefles senaste 10 matcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • I 5 av Gefles senaste 6 matcher var antalet av mål över 3.5

Örebro vs Gefle H2H

Gefle fick ut det bästa mot Örebro i de senaste två mötena efter 3-1 och 2-1-segrar. Örebro går in i matchen mot Gefle med 1-0-2 i ryggen från deras senaste tre möten. En win-rate på 33% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Örebro tog samtliga poäng i 3 av sina 4 senaste hemmamatcher mot Gefle. De senaste 3 Superettan mötena mellan Örebro och Gefle slutade med över 2.5 mål. I två av de senaste tre matcher mellan Örebro och Gefle gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste tre matcherna mellan lagen. Örebro gjorde ett snitt på 1.33 mål, medan Gefle snittade 1.67 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Örebro’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i nio av gästernas senaste tio matcher. Gefle lyckades hitta nät 1.6 gånger i snitt under den här perioden.

Örebro vs Gefle Preview

Örebro form

Örebro är just nu väldigt ojämna efter förlust mot IK Brage med 2-0 innan vann man med 4-1 mot Östersund. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 3-1 mot Örgryte. Örebro tog bara två segrar från sex möjliga Superettan-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i tre och förlorade en, samtidigt som laget gjorde nio och tappade in sex mål.

Gefle form

Gefle har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 0-2-seger mot Landskrona BoIS. Det följdes upp med en förlust 4-0 mot Sandvikens IF, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 0-4-torsk mot Varbergs BoIS FC. Gefle har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in 17 mål och gjorde tio.

Nuvarande tabellen i Superettan

Örebro tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på två förluster under den här perioden. Gefle vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade sex. Målen flödar just nu för Örebro på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för Gefle i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Örebro gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Gefle gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Örebro har gjort mål i 11 raka hemmamöten med Gefle.

Det är svårt att inte titta på Constantino Capotondi, när man letar efter en målskytt, då han är i fantastisk form. Han nätade fyra i de senaste Superettan-matcherna för Gefle, med totalt sex gjorda mål denna Superettan-säsong. Med fyra mål på slutet för Örebro i Superettan, är även Kalle Holmberg en spelare att hålla koll på.