Sandvikens IF mot Landskrona BoIS – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Sandvikens IF vs Landskrona BoIS Statistik

  • Sandvikens IF har gjort mål i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna
  • Sandvikens IF har vunnit 9 av sina senaste 11 hemmamatcher
  • I de senaste 5 Sandvikens IFs matcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 5 Sandvikens IFs matcher i Superettan, var antalet mål över 2.5
  • Sandvikens IF har gjort mål i 13 av de senaste 15 matcherna
  • Landskrona BoIS har inte förlorat 16 av sina senaste 18 matcher i Superettan
  • Landskrona BoIS har gjort mål i 19 av de senaste 21 bortamatcherna i Superettan
  • I 7 av de senaste 8 bortamatcherna Landskrona BoIS har spelat i Superettan, har båda lagen gjort mål
  • I 7 av de senaste 9 bortamatcherna Landskrona BoIS har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Landskrona BoIS har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna

Sandvikens IF vs Landskrona BoIS H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Sandvikens IF spelade mot Landskrona BoIS. den slutade 4-0 och var en riktigt bra match. Sandvikens IF går in i matchen mot Landskrona BoIS med 0-0-1 i ryggen från deras senaste ett möte. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Sandvikens IF’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.7 mål under den här perioden.

Sandvikens IF vs Landskrona BoIS Preview

Sandvikens IF form

Sandvikens IF har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot Utsiktens BK gick de tomhänta i en 2-1-förlust, varefter de tog revansch i en 4-0-vinst mot Gefle. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 2-2-match mot IK Oddevold. Sandvikens IF har tagit sju poäng i deras åtta matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann två av dessa matcher med nio mål mot 16. Sandvikens IF har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Superettan. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde 13 mål och släppte in fem.

Landskrona BoIS form

Landskrona BoIS har varit med om allt i de tre senaste matcherna runt om i alla tävlingar. Mot Gefle,gick man hem tomhänta efter en 0-2-förlust, sedan lyckades man vinna med 1-3 motTrelleborgs FF. Senast fick man dela på poängen efter 0-0 mot GIF Sundsvall. Landskrona BoIS gjorde 15 mål och släppte in sju i deras åtta senaste matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De fick ihop fem vinster och 16 poäng. Landskrona BoIS tog sig igenom de sex senaste bortamatcherna i Superettan med fyra vinster. Det blev även en oavgjord och en förlust med elva mål framåt och sex insläppta.

Nuvarande tabellen i Superettan

Sandvikens IF tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade noll gånger. De fick utstå förlust i fyra under den här tiden. Landskrona BoIS vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i tre och förlorade två. Landskrona BoIS har varit pigga från start och öppnat målskyttet i sju av sina 10 senaste på bortaplan. Gästerna nätade först i sex av de 10 senaste hemmamatcherna.

Senaste lagnyheter

Sandvikens IF har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Landskrona BoIS gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna.