Brighton mot Manchester United – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Brighton vs Manchester United Statistik

  • I 12 av Brighton & Hove Albions senaste 13 matcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • Brighton & Hove Albion har inte vunnit 11 av sina senaste 13 matcher i Premier League
  • Brighton & Hove Albion har vann 3 i de senaste 4 matcherna, medan gjort mer än 3.5 mål
  • Brighton & Hove Albion har vunnit de senaste 4 matcherna i rad
  • Brighton & Hove Albion har förlorade 4 i de senaste 5 hemma matcherna i Premier League, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Manchester United har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna i Premier League
  • Manchester United har gjort mål i 17 av de senaste 19 bortamatcherna
  • I 8 av de senaste 10 bortamatcherna Manchester United har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • I 8 av Manchester Uniteds senaste 10 bortamatcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • Manchester United har släppt in i 10 av de senaste 11 bortamatcherna i Premier League

Brighton vs Manchester United H2H

Brighton åkte på en smäll när Manchester United plockade ner dem med 0-2 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 3-1-seger. Allt som allt har Manchester United bra resultat mot Brighton under tidigare säsonger med övertag på 6-0-4 inför den här matchen. Spelbolagen har Manchester United att vinna denna match till högsta odds på 2.50. Endast en gång i sina senaste 5 möten förlorade Brighton mot Manchester United. I de senaste tio matcherna mellan Brighton och Manchester United hittade båda nät i fem gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.50.

Över 2.5 mål blev vinnare sju gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Brighton gjorde ett snitt på 1.4 mål, medan Manchester United snittade 1.7 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Brighton’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på två mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

Brighton vs Manchester United Preview

Brighton form

Brighton har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av Chelsea i en 1-2-förlust. Manchester United visade sig även dom för svåra när de vann med 0-2, innan Brighton kunde slå tillbaka senast i en 0-3-vinst mot Everton. Brighton tog bara två segrar från sex möjliga Premier League-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i noll och förlorade fyra, samtidigt som laget gjorde tre och tappade in elva mål.

Manchester United form

Manchester United ser ut att vara i bra form och hoppas fortsätta på den obesegrade trenden. I de tre senaste matcherna inledde man först med att slå Manchester City med 1-2, efter det kryssa 1-1 mot Manchester City. De var sedan tillbaka som vinnare när man vann mot Fulham med 1-0. Manchester United har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Premier League. Man spelade oavgjort två och förlorade tre samtidigt som laget släppte in 14 och gjorde nio mål.

Nuvarande tabellen i Premier League

Brighton tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på fyra förluster under den här perioden. Manchester United vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fyra. Båda lagen gjorde mål i fyra av de 10 senaste matcherna för Brighton. Båda lagen hittade även nät åtta gånger i de senaste 10 matcherna för Manchester United.

Senaste lagnyheter

Brighton har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Manchester United gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Eftersom Premier League-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Brighton och Manchester United den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.

Brighton kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande lördag.

Joao Pedro, James Milner och Solly March finns bland de tre spelarna som saknas för Brighton kommande lördag.

Manchester United kommer till exempel inte kunna använda sig av Andre Onana eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Lisandro Martinez, Mason Mount, Antony och Tyrell Malacia.