Southampton vs Nottingham Forest: Bästa oddsen och matchtipsen

Southampton vs Nottingham Forest Statistik

  • Southampton har inte vunnit de senaste 13 matcherna i rad i Premier League
  • I 14 av Southamptons senaste 16 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Southampton har inte vunnit 19 av sina senaste 21 hemmamatcher i Premier League
  • Southampton har gjort mål i 24 av de senaste 26 hemmamatcherna
  • Southampton har släppt in i 23 av de senaste 25 hemmamatcherna i Premier League
  • Nottingham Forest har släppt in i 26 av de senaste 27 matcherna i Premier League
  • Nottingham Forest har släppt in i 27 av de senaste 29 bortamatcherna i Premier League
  • I 9 av de senaste 11 bortamatcherna Nottingham Forest har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Nottingham Forest har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna
  • Nottingham Forest har släppt in i 17 av de senaste 19 bortamatcherna

Southampton vs Nottingham Forest H2H

Nottingham Forest fick ut det bästa mot Southampton i de senaste två mötena efter 4-3 och 1-0-segrar. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Southampton tog två wins i sina senaste sex matcher mot Nottingham Forest. De sistnämnda lyckades ta fyra vinster i dessa två möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.40. Det blev över 2.5 mål i 4 av de 5 senaste Premier League-matcherna mellan Southampton och Nottingham Forest. I ett av de senaste två matcher mellan Southampton och Nottingham Forest gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste två matcherna mellan lagen. Southampton gjorde ett snitt på 1.5 mål, medan Nottingham Forest snittade 2.5 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Southampton’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.9 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.8 gånger i dessa matcher.

Southampton vs Nottingham Forest Preview

Southampton form

Southampton är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först West Bromwich med 3-1, innan det blev det seger mot Leeds med 0-1. Segersviten tog slut senast mot Newcastle United, som vann med 1-0 Southampton har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Premier League på St. Mary’s Stadium. Ett facit på en oavgjorda och en förluster, där de släppte in sex och gjorde tolv mål.

Nottingham Forest form

Nottingham Forest har varit med om allt i de tre senaste matcherna runt om i alla tävlingar. Mot Chelsea,gick man hem tomhänta efter en 2-3-förlust, sedan lyckades man vinna med 1-2 motBurnley. Senast fick man dela på poängen efter 1-1 mot AFC Bournemouth. I sina sex senaste bortamatcher i Premier League, tog Nottingham Forest två vinster, medan man spelade lika i en draw och åkte på tre defeats förluster. Man hade en målskillnad på nio insläppta och gjorde sju mål framåt.

Nuvarande tabellen i Premier League

Southampton tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på två förluster under den här perioden. Nottingham Forest vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade fem. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Southampton lyckades hålla nollan i två av matcherna på St. Mary’s Stadium, höll Nottingham Forest tätt i ett av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Southampton har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Nottingham Forest gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 4 raka Nottingham Forest-matcher. Nottingham Forest har gjort mål i 3 raka möten med Southampton när man spelat på bortaplan.

Eftersom Premier League-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Southampton och Nottingham Forest den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.

Southampton kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande lördag.

Lesley Ugochukwu, Ross Stewart och Juan Larios finns bland de tre spelarna som saknas för Southampton kommande lördag.

Nikola Milenkovic och Joe Worrall kan inte bli inkallade av Nottingham Forest, eftersom de är borta på grund av avstängning.