Kalmar FF vs Malmö FF: Bästa oddsen och matchtipsen

Kalmar FF vs Malmö FF Statistik

  • Kalmar FF har släppt in i 22 av de senaste 23 matcherna i Allsvenskan
  • Kalmar FF har släppt in i 23 av de senaste 25 matcherna
  • Kalmar FF har släppt in på de senaste 11 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • Kalmar FF har släppt in i 16 av de senaste 17 hemmamatcherna
  • Kalmar FF har förlorade 7 i de senaste 9 matcherna i Allsvenskan, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Malmö FF har gjort mål i 28 av de senaste 29 matcherna
  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 17 bortamatcherna
  • Malmö FF har gjort mål i 27 av de senaste 29 matcherna i Allsvenskan
  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 12 bortamatcherna i Allsvenskan
  • I 8 av de senaste 10 matcherna Malmö FF har spelat, har båda lagen gjort mål

Kalmar FF vs Malmö FF H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Kalmar FF spelade mot Malmö FF. den slutade 5-0 och var en riktigt bra match. Malmö FF trivs att möta Kalmar FF då de vunnit sex av de senaste tio mötenas. Dock gjorde de sistnämnda en bra insats när de senast vann med 5-0 när lagen möttes. Spelbolagen har Malmö FF att vinna denna match till bästa pris på 1.53. Med 10 vinster från 12 möten med Kalmar FF, njuter Malmö FF av en perfekt läsning av deras motståndare. I de senaste tio matcher mellan Kalmar FF och Malmö FF blev över 2.5 mål vinnare fem gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.61 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Kalmar FF gjorde i snitt 0.4 mål, medan Malmö FF snittade 2.2 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel två gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sju av Kalmar FF’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål två gånger i dessa matcher.

Kalmar FF vs Malmö FF Preview

Kalmar FF form

Kalmar FF har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 1-4 av Hammarby, innan Sirius fick med sig en 3-1-seger. En tredje förlust kom mot Västerås SK, som vann med 2-1. Kalmar FF tog bara två segrar från sex möjliga Allsvenskan-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i en och förlorade tre, samtidigt som laget gjorde nio och tappade in 13 mål.

Malmö FF form

Malmö FF kunde addera fyra poäng på kontot från sina tre senaste matcher.. De delade först på poängen efter 3-3 mot PAOK Thessaloniki FC, Sedan tog de tre poäng i en 2-1-seger mot IFK Norrköping. Tyvärr följdes det här upp med en 0-2-förlust mot Sparta Prague. Malmö FF tog åtta segrar och 24 poäng i tidigare sju mötena med lagen från botten sex i Allsvenskan, de gjorde 26 mål samtidigt som de släppte in tre.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Kalmar FF tog fyra vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i fem under den här tiden. Malmö FF vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade tre. Målen flödar just nu för Kalmar FF på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Malmö FF i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Kalmar FF har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Malmö FF gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Det har varit en fin säsong för Guldfågeln Arena som hittills gjort tolv för sin klubb, och den här formen är helt avgörande för Malmö FF’s framgång.