Hammarby vs GAIS: Bästa oddsen och matchtipsen

Hammarby vs GAIS Statistik

  • Hammarby har gjort mål i 30 av de senaste 32 hemmamatcherna
  • I 13 av Hammarbys senaste 15 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 16 av Hammarbys senaste 18 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Hammarby har gjort mål i 18 av de senaste 19 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • I 9 av Hammarbys senaste 10 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • GAIS har släppt in i 15 av de senaste 17 bortamatcherna i Allsvenskan
  • GAIS har förlorade 5 i de senaste 6 borta matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • GAIS har förlorade 5 i de senaste 6 borta matcherna i Allsvenskan, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • GAIS har släppt in i 10 av de senaste 11 bortamatcherna
  • GAIS har förlorat 5 av sina senaste 6 bortamatcher

Hammarby vs GAIS H2H

Det slutade oavgjort när Hammarby senast mötte GAIS. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 0-0 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.70. Hammarby går in i matchen mot GAIS med 3-4-3 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 30% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Hammarby är segerlösa i sina senaste 5 matcher mot GAIS. Spela på att båda lagen ska göra mål i de senaste matcherna mellan Hammarby och GAIS skulle givit dig en godkänd vinst. Båda lagen hittade vägen till målet sju gånger av sina senaste tio matcher. Bästa odds på att båda gör mål här finns till 1.61 hos spelbolagen.

Över 3.5 mål gjordes sex gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Hammarby gjorde ett snitt på 2.1 mål, och där GAIS snittade 1.7 mål. Båda lagen göra mål var vinnande sju gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i sju av Hammarby’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

Hammarby vs GAIS Preview

Hammarby form

Hammarby ser starka ut inför den kommande matchen, där de hoppas på att fortsätta vara obesegrade. I deras tre senaste drabbningar vann de först mot Kalmar FF med 1-4, innan de fick oavgjort 3-3 mot Brommapojkarna. De var tillbaka som vinnare senast när de slog IFK Värnamo 0-3. Hammarby plockade sju poäng på sina senaste sex matcher mot lag från topp 6. De tog två vinster, med sju mål gjorda och släppt in sju.

GAIS form

GAIS åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av IFK Norrköping i en 0-1-förlust. Elfsborg blev även dom för svåra i en fajt som slutade 2-1, nu senast lyckades GAIS slå tillbaka i en 3-1-seger mot Halmstads BK. GAIS gjorde elva mål och släppte in sex i deras åtta senaste matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De fick ihop fem vinster och 16 poäng. GAIS har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan. Man spelade oavgjort i noll och förlorade fem, släppte in elva mål och gjorde tre.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Hammarby tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade två gånger. De fick utstå förlust i två under den här tiden. GAIS vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i noll och förlorade sex. Målen flödar just nu för Hammarby på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för GAIS i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Hammarby har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har GAIS endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Hammarby har gjort mål i 8 raka hemmamöten med GAIS.