IK Brage vs Helsingborg: Bästa oddsen och matchtipsen

IK Brage vs Helsingborg Statistik

  • I 17 av IK Brages senaste 19 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 16 av IK Brages senaste 18 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • IK Brage har gjort mål i 22 av de senaste 24 hemmamatcherna i Superettan
  • IK Brage har vann de senaste 3 matchernai rad utan att släppa in mål
  • IK Brage har vann de senaste 3 matcherna i Superettani rad utan att släppa in mål
  • I 8 av Helsingborgs senaste 10 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 4 Helsingborgs bortamatcher i Superettan, var antalet mål över 2.5
  • Helsingborg har inte förlorat 7 av sina senaste 8 matcher
  • Helsingborg har inte förlorat 7 av sina senaste 8 matcher i Superettan
  • Helsingborg har vunnit 6 av sina senaste 8 matcher

IK Brage vs Helsingborg H2H

Det slutade oavgjort när IK Brage senast mötte Helsingborg. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 1-1 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.40. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. IK Brage tog en win i sina senaste sju matcher mot Helsingborg. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa sju möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.40. IK Brage vann endast ett av 7 möten med Helsingborg. I de 3 senaste Superettan-matcherna mellan IK Brage och Helsingborg slutade det under 2.5 mål. Båda lagen gjorde mål tre gånger i de senaste sju matcherna mellan IK Brage och Helsingborg.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste sju matcherna mellan lagen. IK Brage gjorde ett snitt på 0.56 mål, medan Helsingborg snittade 1.57 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av IK Brage’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de två mål under den här perioden.

IK Brage vs Helsingborg Preview

IK Brage form

IK Brage plockade tolv poäng på sina senaste sju matcher mot lag från topp 6. De tog tre vinster, med sju mål gjorda och släppt in fyra. IK Brage tog fyra segrar i sina sex senaste Superettan-matcher på IK Brage:s stadion. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in tre och gjorde tolv mål.

Helsingborg form

Helsingborg ser ut att vara i bra form och hoppas fortsätta på den obesegrade trenden. I de tre senaste matcherna inledde man först med att slå Varbergs BoIS FC med 0-3, efter det kryssa 1-1 mot Degerfors. De var sedan tillbaka som vinnare när man vann mot Skövde AIK med 1-3. Från sina sju senaste matcher mot lag från topp 6 tog Helsingborg sex poäng och ett segrar. De släppte in 13 mål samtidigt som man gjorde åtta. Helsingborg tog sig igenom de sex senaste bortamatcherna i Superettan med fyra vinster. Det blev även en oavgjord och en förlust med tolv mål framåt och sex insläppta.

Nuvarande tabellen i Superettan

IK Brage tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade tre gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Helsingborg vann sju av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i ett och förlorade två. IK Brage hindrade besökarna på IK Brage:s stadion från att göra mål sex gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Helsingborg har kunnat hålla nollan fem av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

IK Brage har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Helsingborg har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.