Västerås SK vs Sirius: Bästa oddsen och matchtipsen

Västerås SK vs Sirius Statistik

  • I de senaste 10 Västerås SKs hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 10 Västerås SKs hemmamatcher i Allsvenskan, var antalet mål under 3.5
  • I 17 av Västerås SKs senaste 19 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Västerås SK har släppt in på de senaste 13 hemmamatcherna
  • Västerås SK har släppt in i 23 av de senaste 25 matcherna
  • Sirius har släppt in i 19 av de senaste 21 matcherna
  • I 9 av de senaste 11 matcherna Sirius har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Sirius har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna i Allsvenskan
  • Sirius har släppt in i 14 av de senaste 16 bortamatcherna
  • I 7 av de senaste 9 matcherna Sirius har spelat i Allsvenskan, har båda lagen gjort mål

Västerås SK vs Sirius H2H

Det slutade oavgjort när Västerås SK senast mötte Sirius. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 0-0 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.65. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Västerås SK tog två wins i sina senaste fyra matcher mot Sirius. De sistnämnda lyckades ta en vinst i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.65. Sirius är i en bra streak efter att ha vunnit 3 bortamatcher mot Västerås SK. Det blev över 2.5 mål i 6 av de 7 senaste Allsvenskan-matcherna mellan Västerås SK och Sirius.

Det blev över 2.5 mål i åtta av Västerås SK’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 1.6 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 2.2 gånger i dessa matcher.

Västerås SK vs Sirius Preview

Västerås SK form

Västerås SK fick med sig sex poäng från de tre senaste matcherna, men de inledde med förlust 2-1 mot IFK Norrköping. De svarade med att slå Kalmar FF 2-1, och sedan även vinst med 0-1 mot Halmstads BK. Västerås SK tog bara två segrar från sex möjliga Allsvenskan-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i en och förlorade tre, samtidigt som laget gjorde sju och tappade in nio mål.

Sirius form

Sirius har varit inkonsekventa i sina tre senaste matcher, vilket gav dem fyra poäng. De tog en 3-1-seger mot Kalmar FF, innan man kryssade 1-1 motIFK Göteborg. Den lilla streaken avslutades när Djurgården blev för svåra i en 0-1-förlust för Sirius. Sirius tog fem segrar och 18 poäng i tidigare åtta mötena med lagen från botten sex i Allsvenskan, de gjorde 20 mål samtidigt som de släppte in nio.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Västerås SK tog tre vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i sex under den här tiden. Sirius vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade fyra. Målen flödar just nu för Västerås SK på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Sirius i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Västerås SK har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Sirius har gjort första målet i imponerande sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 5 raka hemmamatcher som Västerås SK spelat. Sirius har gjort mål i 5 raka möten med Västerås SK när man spelat på bortaplan.