Mjällby mot Halmstads BK – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Mjällby vs Halmstads BK Statistik

  • Mjällby har gjort mål på de senaste 18 hemmamatcherna
  • Mjällby har gjort mål på de senaste 12 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • I 10 av de senaste 12 hemmamatcherna Mjällby har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 10 av de senaste 12 hemmamatcherna Mjällby har spelat i Allsvenskan, har båda lagen gjort mål
  • Mjällby har släppt in på de senaste 10 matcherna
  • Halmstads BK har inte vunnit 15 av sina senaste 17 bortamatcher i Allsvenskan
  • Halmstads BK har förlorade de senaste 5 borta matcherna på rad i Allsvenskan medan de gjort mindre än 1.5 mål
  • Halmstads BK har förlorade 7 i de senaste 9 matcherna i Allsvenskan, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Halmstads BK har förlorat de senaste 6 bortamatcherna i rad i Allsvenskan
  • Halmstads BK har förlorat 7 av sina senaste 8 bortamatcher

Mjällby vs Halmstads BK H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Mjällby spelade mot Halmstads BK. den slutade 1-3 och var en riktigt bra match. Mjällby har varit något mer framgångrika än Halmstads BK under de senaste mötena. Med en fördel på 5-3-2 inför kommande match har spel på Mjällby visats sig vara den mest lönsamma vägen att gå. Spelbolagens bästa odds för en hemmaseger ligger på 1.53. Halmstads BK tog endast en seger från 7 möjliga försök mot Mjällby. Halmstads BK gjorde minst ett mål i 8 av sina senaste 9 Allsvenskan-matcher mot Mjällby. I de senaste tio matcherna mellan Mjällby och Halmstads BK hittade båda nät i sex gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.81.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Mjällby med ett snitt på 1.6 mål, och där Halmstads BK snittade 0.9 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Mjällby’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Mjällby vs Halmstads BK Preview

Mjällby form

Mjällby har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem 4 poäng. Först blev det förlust med 1-0 mot AIK, innan man plockade upp ett 1-1-resultat mot Elfsborg. I den senaste matchen blev det vinst 1-2 mot IFK Norrköping. Mjällby har tagit 19 poäng från deras nio möten med lagen från den nedre halvan av Allsvenskan-tabellen. Detta motsvarar sex vinster efter att ha gjort mål 18 gånger och släppt in elva. Mjällby tog fyra segrar i sina sex senaste Allsvenskan-matcher på Strandvallen. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in åtta och gjorde tolv mål.

Halmstads BK form

Halmstads BK fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 0-1 av Malmö FF, efter det vann GAIS med 3-1. Tredje raka förlusten kom sedan mot Västerås SK, som vann med 0-1. Halmstads BK har kämpat sig till två vinster och sex poäng från sina senste åtta matcher mot topp 6-lagen. De gjorde nio i dessa matcher, men släppte även in 17 mål. Halmstads BK tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan utan seger. Det blev noll oavgjord och sex förluster, med 17 insläppta och tre mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Mjällby tog fem vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade fyra gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Halmstads BK vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i ett och förlorade åtta. Halmstads BK kommer med en bra känsla att hitta nät på lördag mot Mjällby som endast hållit nollan en gång i de 10 senaste hemmamatcherna. Besökarna har kämpat sig till två hållna nollor i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Mjällby gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Halmstads BK endast gjort första målet i ett av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen gjorde mål i 5 raka hemmamatcher som Mjällby spelat.