Degerfors vs Östersund: Bästa oddsen och matchtipsen

Degerfors vs Östersund Statistik

  • Degerfors har gjort mål på de senaste 21 matcherna i Superettan
  • Degerfors har gjort mål på de senaste 20 matcherna
  • Degerfors har gjort mål på de senaste 18 hemmamatcherna
  • Degerfors har gjort mål i 30 av de senaste 32 hemmamatcherna i Superettan
  • I 11 av de senaste 13 hemmamatcherna Degerfors har spelat i Superettan, har båda lagen gjort mål
  • Östersund har inte vunnit 16 av sina senaste 18 bortamatcher
  • I 14 av Östersunds senaste 16 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Östersund har inte vunnit 14 av sina senaste 16 bortamatcher i Superettan
  • I 11 av Östersunds senaste 13 bortamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • Östersund har släppt in i 15 av de senaste 17 bortamatcherna

Degerfors vs Östersund H2H

Senast lagen mötte varandra gick Östersund av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Degerfors tog fyra wins i sina senaste nio matcher mot Östersund. De sistnämnda lyckades ta två vinster i dessa sju möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.75. Degerfors vann inte någon av sina senaste 5 matcher mot Östersund. Båda lagen gjorde mål fyra gånger i de senaste sju matcherna mellan Degerfors och Östersund.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste sju matcherna mellan lagen. Degerfors gjorde ett snitt på 1.15 mål, medan Östersund snittade 1.15 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Degerfors’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av de senaste tio matcherna som Östersund spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.3 mål i snitt under den här tiden.

Degerfors vs Östersund Preview

Degerfors form

Degerfors ser för närvarande stabila ut och är obesegrade i tre matcher, som började med oavgjort 1-1 mot Helsingborg. De följde upp det med ny kryssmatch mot IK Brage efter 1-1, och innan det slog man Örgryte med 1-3. Degerfors vann tre matcher, gjorde 13 mål och släppte in tio i sina senaste nio matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. Detta gav dem 14 poäng. Degerfors tog tre segrar från sina senaste sex matcher på hemmamark i Superettan. De spelade oavgjort tre men är fortsatt obesegrade med en målskillnad på 13 framåt och sex insläppta.

Östersund form

Östersund har varit mediokra på slutet där man inte vunnit på de tre senaste försöken. Mot Östers IF tog de poäng efter 0-0, efter det fick man se sig besegrade av Trelleborgs FF som vann med 1-0. Senast lyckades de stjäla en poäng efter 2-2 mot Skövde AIK. Östersund tog tolv poäng från sina elva matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann tre, gjorde tio mål och släppte in 14. Östersund har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in tolv mål och gjorde sju.

Nuvarande tabellen i Superettan

Degerfors tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade tre gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Östersund vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade sju. Målen flödar just nu för Degerfors på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i åtta av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Östersund i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Degerfors har öppnat målskyttet i imponerande åtta matcher av de senaste tio matcher. Överraskande nog har Östersund endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen gjorde mål i 4 raka matcher för Degerfors.