Skövde AIK vs Gefle: Bästa oddsen och matchtipsen

Skövde AIK vs Gefle Statistik

  • I 13 av Skövde AIKs senaste 14 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Skövde AIKs senaste 12 hemmamatcher i Superettan var antalet av mål under 2.5
  • I 11 av Skövde AIKs senaste 12 hemmamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • Skövde AIK har förlorade 7 i de senaste 9 matcherna i Superettan, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • I 9 av Skövde AIKs senaste 11 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • Gefle har inte vunnit 22 av sina senaste 24 bortamatcher i Superettan
  • Gefle har inte vunnit 18 av sina senaste 20 bortamatcher
  • I 11 av Gefles senaste 12 matcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • I 11 av Gefles senaste 13 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Gefle har släppt in i 11 av de senaste 12 matcherna i Superettan

Skövde AIK vs Gefle H2H

Skövde AIK åkte på en smäll när Gefle plockade ner dem med 2-0 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 3-1-seger. Skövde AIK går in i matchen mot Gefle med 1-0-2 i ryggen från deras senaste tre möten. En win-rate på 33% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Båda lagen gjorde mål två gånger i de senaste tre matcherna mellan Skövde AIK och Gefle.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste tre matcherna mellan lagen. Skövde AIK gjorde ett snitt på 1.33 mål, medan Gefle snittade 2.33 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Skövde AIK’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här tiden. Över 2.5 mål gjordes i åtta av de senaste 10 matcherna som Gefle spelade i samtliga tävlingar inräknat, och de lyckades hålla ett målsnitt på 1.4.

Skövde AIK vs Gefle Preview

Skövde AIK form

En poäng är allt Skövde AIK har på kontot efter sina tre senaste matcher, där de åkte på stryk med 2-0 och 1-3 mot IK Brage och Helsingborg Den senaste matchen gav en viss tröst efter 2-2 mot Östersund. Skövde AIK tog fyra poäng från sina senaste sex möten med lag från ett, målade två och släppte in nio mål. Skövde AIK löste endast en seger av sex försök så här långt på Skövde AIK:s stadion i Superettan. De kryssade noll och förlorade fem av dessa möten där de gjorde tre och släppte in elva mål.

Gefle form

Gefle åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Varbergs BoIS FC i en 0-4-förlust. Örebro blev även dom för svåra i en fajt som slutade 4-1, nu senast lyckades Gefle slå tillbaka i en 2-1-seger mot Östers IF. Gefle tjänade nio poäng från sina sex matcher mot lag från botten sex i Superettan. De gjorde åtta mål i matcherna, och släppte till tio på vägen till tre vinster. Gefle har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in 17 mål och gjorde åtta.

Nuvarande tabellen i Superettan

Skövde AIK tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev fem förluster. Gefle vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade sex av matcherna under denna period. Det verkar som vi inte ska förvänta oss mål åt båda håll i det här mötet på söndag. Båda lagen göra mål hände endast två gånger i de 10 senaste ligamatcherna på hemmaplan för Skövde AIK. Samma spel hände fem gånger av de 10 senaste bortamatcherna för Gefle.

Senaste lagnyheter

Skövde AIK gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Gefle gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna.