Örebro mot GIF Sundsvall – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Örebro vs GIF Sundsvall Statistik

  • Örebro har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna i Superettan
  • I 7 av de senaste 9 hemmamatcherna Örebro har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 7 av de senaste 9 hemmamatcherna Örebro har spelat i Superettan, har båda lagen gjort mål
  • Örebro har inte förlorat 11 av sina senaste 13 hemmamatcher
  • Örebro har släppt in i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna i Superettan
  • GIF Sundsvall har inte vunnit de senaste 16 bortamatcherna i rad
  • GIF Sundsvall har inte vunnit 21 av sina senaste 23 bortamatcher i Superettan
  • GIF Sundsvall har släppt in i 22 av de senaste 24 bortamatcherna i Superettan
  • GIF Sundsvall har förlorade 4 i de senaste 5 borta matcherna spelat utan att göra mål
  • GIF Sundsvall har släppt in i 18 av de senaste 20 bortamatcherna

Örebro vs GIF Sundsvall H2H

Senast lagen mötte varandra gick Örebro av planen som 1-3-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på lördag. Örebro går in i matchen mot GIF Sundsvall med 3-2-2 i ryggen från deras senaste sju möten. En win-rate på 43% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. GIF Sundsvall är inte förtjusta i att möta Örebro, som de endast vunnit mot en gång i de senaste 8 mötena. GIF Sundsvall gjorde minst ett mål i sina 4 Superettan senaste matcher mot Örebro. Båda lagen gjorde mål två gånger i de senaste sju matcherna mellan Örebro och GIF Sundsvall.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste sju matcherna mellan lagen. Örebro gjorde ett snitt på 1.29 mål, medan GIF Sundsvall snittade 0.71 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Örebro’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fem av de senaste tio matcherna som GIF Sundsvall spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 0.8 mål i snitt under den här tiden.

Örebro vs GIF Sundsvall Preview

Örebro form

Örebro är just nu väldigt ojämna efter förlust mot Örgryte med 3-1 innan vann man med 4-1 mot Gefle. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 3-2 mot Utsiktens BK. Örebro tog bara två segrar från sex möjliga Superettan-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i tre och förlorade en, samtidigt som laget gjorde elva och tappade in sex mål.

GIF Sundsvall form

GIF Sundsvall samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Landskrona BoIS bjöd på 0-0, vilket följdes upp med en 3-0-förlust mot Varbergs BoIS FC. Den senaste matchen lyckades man vinna mot IK Oddevold med 3-0. GIF Sundsvall tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Superettan utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med 14 insläppta och tre mål framåt.

Nuvarande tabellen i Superettan

Örebro tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev två förluster. GIF Sundsvall vann noll av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade åtta av matcherna under denna period. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Örebro lyckades hålla nollan i ett av matcherna på Örebro:s stadion, höll GIF Sundsvall tätt i ett av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Örebro gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har GIF Sundsvall endast gjort första målet i noll av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen gjorde mål i 4 raka matcher för Örebro. GIF Sundsvall har misslyckats att göra mål i 4 raka bortamatcher.

Det har varit en fantastisk säsong för Kalle Holmberg så här långt då han gjort tolv mål. Med fyra mål på sex matcher hoppas såklart Örebro att formen håller i mot GIF Sundsvall på lördag också. Plocka han som målskytt i den kommande matchen får ses som ett rimligt val.