Trelleborgs FF vs Örebro: Bästa oddsen och matchtipsen

Trelleborgs FF vs Örebro Statistik

  • Trelleborgs FF har gjort mål i 12 av de senaste 13 hemmamatcherna
  • Trelleborgs FF har vann 3 i de senaste 4 matcherna i Superettan spelat utan att släppa in mål
  • Trelleborgs FF har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
  • I 7 av Trelleborgs FFs senaste 9 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Trelleborgs FF har gjort mål i 10 av de senaste 11 hemmamatcherna i Superettan
  • Örebro har inte vunnit 20 av sina senaste 22 bortamatcher i Superettan
  • Örebro har släppt in i 22 av de senaste 24 bortamatcherna i Superettan
  • Örebro har släppt in i 18 av de senaste 20 bortamatcherna
  • Örebro har inte vunnit 11 av sina senaste 13 bortamatcher
  • Örebro har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna i Superettan

Trelleborgs FF vs Örebro H2H

Det slutade oavgjort när Trelleborgs FF senast mötte Örebro. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 1-1 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.55. Trelleborgs FF går in i matchen mot Örebro med 2-6-1 i ryggen från deras senaste nio möten. En win-rate på 22% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Otroligt nog är Örebro segerlösa i sina senaste 7 matcher mot Trelleborgs FF. Trelleborgs FF gjorde minst ett mål i 6 av sina 7 senaste matcher i Superettan mot Örebro. Båda lagen gjorde mål fem gånger i de senaste nio matcherna mellan Trelleborgs FF och Örebro.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste nio matcherna mellan rivalerna. Trelleborgs FF med ett snitt på 0.99 mål, och där Örebro snittade 0.99 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sju av Trelleborgs FF’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.7 mål under den här perioden.

Trelleborgs FF vs Örebro Preview

Trelleborgs FF form

Trelleborgs FF har varit ojämna på slutet, de slog Östersund med 1-0. Det följdes upp med en förlust med 4-0 mot Sandvikens IF, innan de vann med 0-3 mot Helsingborg. Trelleborgs FF har tagit 14 poäng från deras tio möten med lagen från den nedre halvan av Superettan-tabellen. Detta motsvarar fyra vinster efter att ha gjort mål tolv gånger och släppt in tolv.

Örebro form

Det har varit blandade resultat för Örebro i de tre senaste matcherna, då de först slog Gefle med 4-1. Det följdes upp med en svag 3-2-förlust mot Utsiktens BK och nu senast mot GIF Sundsvall blev det 0-0. Örebro vann två matcher och plockade åtta poäng från deras tio möten mot lag från den övre halvan av Superettan. De gjorde åtta mål och släppte in 14. Örebro har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort noll och förlorade fem samtidigt som laget släppte in 13 och gjorde sju mål.

Nuvarande tabellen i Superettan

Trelleborgs FF tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev tre förluster. Örebro vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade sex av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Trelleborgs FF på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för Örebro i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Trelleborgs FF har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Örebro endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen har gjort mål i 4 av de senaste mötena mellan Trelleborgs FF och Örebro när man spelat på Trelleborgs FF:s stadion.

Det har varit en underbar säsong för Kalle Holmberg så här långt med tolv mål totalt i samtliga tävlingar. På de sex senaste matcherna har han gjort fyra mål och det råder ingen tvekan att Örebro vill att den formen ska hålla i mot Trelleborgs FF på fredag.