• Helsingborg har vann de senaste 5 borta matcherna på rad medan de gjort mer än 1.5 mål
  • I de senaste 6 Helsingborgs bortamatcher i Superettan, var antalet mål över 2.5
  • Helsingborg har vann 4 i de senaste 5 borta matcherna, medan gjort mer än 2.5 mål

Östersund vs Helsingborg H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Östersund mötte Helsingborg. De delade på poängen i en 0-0-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Östersund går in i matchen mot Helsingborg med 1-1-1 i ryggen från deras senaste tre möten. En win-rate på 33% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Östersund förlorade endast en av de 5 senaste matcherna mot Helsingborg. De 5 senastet Superettan-matcherna mellan Östersund och Helsingborg hamnade under 1.5 mål.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Östersund’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.9 mål under den här perioden.

Östersund vs Helsingborg Preview

Östersund form

En svag period för Östersund som endast har en poäng att visa upp från deras tre senaste matcher. Först förlust med 1-0 mot Trelleborgs FF, innan det blev oavgjort 2-2 mot Skövde AIK. De blev tomhänta återigen när Degerfors senast tog en 2-0-seger.

Helsingborg form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för Helsingborg. De vann först mot Skövde AIK med 1-3 följt av vinst mot IK Brage med 0-3. Den vinnande trenden tog sedan slut mot Trelleborgs FF, som vann med 0-3. Helsingborg har varit enastående på resande fot med fem segrar på de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Utöver vinsterna blev det en förlust och 15 mål framåt samt sex insläppta.

Nuvarande tabellen i Superettan

Östersund tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev ett förluster. Helsingborg vann sju av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade två av matcherna under denna period. Östersund har inte direkt varit bra på att stänga ner sina besökare på Östersund:s stadion. De tog endast två segrar samtidigt som de höll nollan, en gång.

Senaste lagnyheter

Östersund har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Helsingborg har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Det är svårt att inte titta på Taylor Silverholt, när man letar efter en målskytt, då han är i fantastisk form. Han nätade sex i de senaste Superettan-matcherna för Helsingborg, med totalt nio gjorda mål denna Superettan-säsong. Med fyra mål på slutet för Östersund i Superettan, är även Sebastian Karlsson Grach en spelare att hålla koll på.