Västerås SK vs GAIS: Bästa oddsen och matchtipsen

Västerås SK vs GAIS Statistik

  • I de senaste 11 Västerås SKs hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 11 Västerås SKs hemmamatcher i Allsvenskan, var antalet mål under 3.5
  • I 19 av Västerås SKs senaste 21 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Västerås SK har släppt in på de senaste 14 hemmamatcherna
  • Västerås SK har släppt in på de senaste 11 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • GAIS har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna
  • GAIS har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna i Allsvenskan
  • GAIS har förlorade 5 i de senaste 7 borta matcherna i Allsvenskan, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • I 6 av GAISs senaste 7 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 4 av de senaste 5 matcherna GAIS har spelat, har båda lagen gjort mål

Västerås SK vs GAIS H2H

Senast lagen mötte varandra gick GAIS av planen som 2-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på lördag. Västerås SK går in i matchen mot GAIS med 0-0-1 i ryggen från deras senaste ett möte. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Västerås SK vann samtliga 3 hemmamatcher mot GAIS på Hitachi Energy Arena.

Över 2.5 mål gjordes i åtta av Västerås SK’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Västerås SK vs GAIS Preview

Västerås SK form

Västerås SK är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Kalmar FF med 2-1, innan det blev det seger mot Halmstads BK med 0-1. Segersviten tog slut senast mot Sirius, som vann med 1-2 Västerås SK tog bara två segrar från sex möjliga Allsvenskan-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i en och förlorade tre, samtidigt som laget gjorde åtta och tappade in nio mål.

GAIS form

GAIS ser solida ut just nu efter tre raka utan förlust. De lade grunden genom att slå Halmstads BK med 3-1, efter blev det poäng i en 0-0-match mot Hammarby. I den senaste matchen fick man återigen dela på poängen genom 1-1 mot Kalmar FF. GAIS noterade 16 poäng efter fem vinster från sina nio matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde 13 mål, men släppte in tolv. GAIS har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in tio mål och gjorde tre.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Västerås SK tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på sex förluster under den här perioden. GAIS vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade sex. Målen flödar just nu för Västerås SK på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fyra gånger för GAIS i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Västerås SK endast gjort första målet i tre matcher av de senaste tio på hemmaplan. GAIS gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 6 raka hemmamatcher som Västerås SK spelat. Västerås SK har gjort mål i 8 raka hemmamöten med GAIS.