IK Oddevold vs Varbergs BoIS FC: Bästa oddsen och matchtipsen

IK Oddevold vs Varbergs BoIS FC Statistik

  • IK Oddevold har släppt in på de senaste 15 matcherna i Superettan
  • I de senaste 8 IK Oddevolds matcher i Superettan, var antalet mål över 2.5
  • IK Oddevold har släppt in i 15 av de senaste 16 matcherna
  • IK Oddevold har inte vunnit 13 av sina senaste 15 matcher i Superettan
  • I 8 av IK Oddevolds senaste 9 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Varbergs BoIS FC har vann de senaste 3 borta matcherna på rad medan de gjort mer än 2.5 mål
  • Varbergs BoIS FC har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
  • Varbergs BoIS FC har gjort mål i 14 av de senaste 16 bortamatcherna
  • Varbergs BoIS FC har gjort mål i 14 av de senaste 16 bortamatcherna i Superettan
  • Varbergs BoIS FC har vann 4 i de senaste 5 matcherna, medan gjort mer än 2.5 mål

IK Oddevold vs Varbergs BoIS FC H2H

Senast lagen mötte varandra gick Varbergs BoIS FC av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. IK Oddevold går in i matchen mot Varbergs BoIS FC med 0-0-1 i ryggen från deras senaste ett möte. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste ett matchen mellan IK Oddevold och Varbergs BoIS FC.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. IK Oddevold gjorde ett snitt på ett mål, medan Varbergs BoIS FC snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i åtta av IK Oddevold’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 2.1 gånger i dessa matcher.

IK Oddevold vs Varbergs BoIS FC Preview

IK Oddevold form

IK Oddevold har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 2-1-seger mot Utsiktens BK. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 3-0 mot GIF Sundsvall, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 0-3-förlust mot Landskrona BoIS. IK Oddevold vann tre matcher, gjorde 14 mål och släppte in 23 i sina senaste tolv matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. Detta gav dem 13 poäng. IK Oddevold löste endast en seger av sex försök så här långt på IK Oddevold:s stadion i Superettan. De kryssade två och förlorade tre av dessa möten där de gjorde sex och släppte in tolv mål.

Varbergs BoIS FC form

Varbergs BoIS FC ser väl lämpade ut att ta sig an vilken motståndare som, Då de tog 7 poäng på de tre senaste matcherna. De vann med 3-0 och1-4 mot GIF Sundsvall och Landskrona BoIS. Den vinnande trenden tog slut när Utsiktens BK löste ett 1-1-kryss.

Nuvarande tabellen i Superettan

IK Oddevold tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev tre förluster. Varbergs BoIS FC vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade fyra av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för IK Oddevold på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Varbergs BoIS FC i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande har IK Oddevold endast gjort första målet i tre matcher av de senaste tio på hemmaplan. Varbergs BoIS FC gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Varbergs BoIS FC har gjort mål i 5 raka möten med IK Oddevold när man spelat på bortaplan.