Sandvikens IF vs Skövde AIK: Bästa oddsen och matchtipsen

Sandvikens IF vs Skövde AIK Statistik

  • Sandvikens IF har gjort mål på de senaste 13 matcherna
  • Sandvikens IF har vann de senaste 3 hemma matchernai rad utan att släppa in mål
  • Sandvikens IF har gjort mål på de senaste 12 matcherna i Superettan
  • Sandvikens IF har vann de senaste 3 hemma matcherna i Superettani rad utan att släppa in mål
  • Sandvikens IF har gjort mål i 21 av de senaste 23 hemmamatcherna
  • Skövde AIK har förlorade 8 i de senaste 10 matcherna i Superettan, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Skövde AIK har släppt in i 17 av de senaste 19 bortamatcherna i Superettan
  • Skövde AIK har inte vunnit 13 av sina senaste 15 bortamatcher i Superettan
  • Skövde AIK har inte vunnit 11 av sina senaste 12 matcher i Superettan
  • Skövde AIK har inte vunnit 11 av sina senaste 13 matcher

Sandvikens IF vs Skövde AIK H2H

Senast lagen mötte varandra gick Sandvikens IF av planen som 0-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Sandvikens IF tog en win i sina senaste en match mot Skövde AIK. De sistnämnda lyckades ta noll vinster i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 5.25.

Över 2.5 mål gjordes i åtta av Sandvikens IF’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Sandvikens IF vs Skövde AIK Preview

Sandvikens IF form

Sandvikens IF har tagit 24 poäng från deras tio möten med lagen från den nedre halvan av Superettan-tabellen. Detta motsvarar sju vinster efter att ha gjort mål 22 gånger och släppt in sju. Sandvikens IF har visat stark form hemma på Sandvikens IF:s stadion, med fem vinster på de sex senaste i Superettan. De nätade alltså 16 gånger och släppte in tre,

Skövde AIK form

Skövde AIK tog endast en poäng i de tre senaste matcherna. De gjorde en blek insats efter 1-3-förlusten mot Helsingborg efter det oavgjort 2-2 mot Östersund. De åkte på förlust återigen när Gefle tog en 0-1-vinst. Skövde AIK vann tre matcher och plockade tio poäng från deras elva möten mot lag från den övre halvan av Superettan. De gjorde sex mål och släppte in 17. Skövde AIK har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i två och förlorade tre, släppte in tio mål och gjorde fem.

Nuvarande tabellen i Superettan

Sandvikens IF vann åtta av sina 10 hemmamatcher i alla turneringar, samtidigt som man förlorade två gånger. Skövde AIK vann två av sina 10 senaste bortamatcher, med två oavgjorda och sex förluster också. Båda lagen gjorde mål i fyra av de 10 senaste matcherna för Sandvikens IF. Båda lagen hittade även nät fyra gånger i de senaste 10 matcherna för Skövde AIK.

Senaste lagnyheter

Sandvikens IF har gjort mål först i imponerande åtta matcherna av senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Skövde AIK endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Sandvikens IF har vunnit och hållt nollan i 3 raka hemmamatcher.