AIK vs Malmö FF: Bästa oddsen och matchtipsen

AIK vs Malmö FF Statistik

  • AIK har gjort mål i 20 av de senaste 22 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • AIK har gjort mål i 15 av de senaste 16 hemmamatcherna
  • AIK har släppt in i 16 av de senaste 18 matcherna
  • I de senaste 8 AIKs matcher i Allsvenskan, var antalet mål under 3.5
  • AIK har vann de senaste 4 matcherna på rad i Allsvenskan medan de gjort mindre än 2.5 mål
  • Malmö FF har gjort mål i 28 av de senaste 30 matcherna i Allsvenskan
  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 13 bortamatcherna i Allsvenskan
  • Malmö FF har gjort mål i 22 av de senaste 24 bortamatcherna
  • I 10 av Malmö FFs senaste 12 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 9 av Malmö FFs senaste 11 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5

AIK vs Malmö FF H2H

Senast lagen mötte varandra gick Malmö FF av planen som 5-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande söndag. Malmö FF hoppas kunna göra en lika bra match mot AIK som senast. Just den dagen slaktade Malmö FF stackars AIK totalt i en 5-0-seger. Spelbolagen har Malmö FF att vinna den här matchen till bästa odds på 2.15. Med 5 vinster från 7 möten med AIK, njuter Malmö FF av en perfekt läsning av deras motståndare. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när Malmö FF besöker AIK. Minst ett lag lyckades hålla nollan sju gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 2.10 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. AIK med ett snitt på 0.6 mål, och där Malmö FF snittade 1.7 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sju gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fem av AIK’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.7 gånger i dessa matcher.

AIK vs Malmö FF Preview

AIK form

AIK körde över allt motstånd på slutet där man börjad emed att vinna 0-2 mot Djurgården. De fortsatte med att slåBrommapojkarna 2-1 och tog tredje raka mot IFK Värnamo i en 0-1-seger. AIK plockade tio poäng på sina senaste sju matcher mot lag från topp 6. De tog tre vinster, med åtta mål gjorda och släppt in 14.

Malmö FF form

Malmö FF samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Kalmar FF bjöd på 2-2, vilket följdes upp med en 2-0-förlust mot Sparta Prague. Den senaste matchen lyckades man vinna mot Djurgården med 4-0. Malmö FF gjorde 19 mål och släppte in åtta i deras tio senaste matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De fick ihop sex vinster och 19 poäng. I sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan, tog Malmö FF två vinster, medan man spelade lika i tre draws och åkte på en defeat förluster. Man hade en målskillnad på elva insläppta och gjorde tolv mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

AIK vann sex av sina 10 hemmamatcher i alla turneringar, samtidigt som man förlorade fyra gånger. Malmö FF vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, med tre oavgjorda och tre förluster också. Målen flödar just nu för AIK på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Malmö FF i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

AIK har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Malmö FF gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Det har varit en fin säsong för Strawberry Arena som hittills gjort 13 för sin klubb, och den här formen är helt avgörande för Malmö FF’s framgång.