Djurgården vs Mjällby: Bästa oddsen och matchtipsen

Djurgården vs Mjällby Statistik

  • I 11 av Djurgårdens senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 9 Djurgårdens hemmamatcher i Allsvenskan, var antalet mål under 3.5
  • I 8 av Djurgårdens senaste 9 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 2.5
  • I 10 av Djurgårdens senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 6 Djurgårdens matcher i Allsvenskan, var antalet mål under 3.5
  • Mjällby har släppt in på de senaste 13 matcherna
  • I 15 av Mjällbys senaste 17 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av de senaste 12 matcherna Mjällby har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Mjällby har släppt in på de senaste 11 matcherna i Allsvenskan
  • Mjällby har släppt in på de senaste 10 bortamatcherna

Djurgården vs Mjällby H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Djurgården spelade mot Mjällby. den slutade 1-3 och var en riktigt bra match. Djurgården brukar trivas med att spela mot Mjällby med sex vinster på tio möten. Spelbolagens bästa odds på en hemmavinst ligger runt 1.73. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när Mjällby besöker Djurgården. Minst ett lag lyckades hålla nollan sju gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 1.91 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Djurgården med ett snitt på 1.4 mål, och där Mjällby snittade 0.6 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sju gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i tre av Djurgården’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Över 2.5 mål gjordes i åtta av de senaste 10 matcherna som Mjällby spelade i samtliga tävlingar inräknat, och de lyckades hålla ett målsnitt på 1.9.

Djurgården vs Mjällby Preview

Djurgården form

Djurgården är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Sirius med 0-1, innan det blev det seger mot Maribor med 0-1. Segersviten tog slut senast mot Malmö FF, som vann med 4-0 Djurgården har tagit 13 poäng i deras tio matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann fyra av dessa matcher med elva mål mot 17.

Mjällby form

Mjällby ser ut att kunna möta vilken moståndare som efter sju poäng i de tre senaste matcherna. De började med att kryssa 1-1 mot Elfsborg, för att sedan vinna mot IFK Norrköping med 1-2, och Halmstads BK i en 3-1-vinst. Mjällby tog 14 poäng från sina elva matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann fyra, gjorde 13 mål och släppte in 16. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann Mjällby två, samtidigt som man även spelade noll oavgjords. De fick utstå fyra defeats här med en målskillnad på tio mål insläppta och fem gjorda.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Djurgården tog sju vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i två under den här tiden. Mjällby vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i noll och förlorade sex. Djurgården förväntar sig nog att göra mål på söndag, då Mjällby inte hållt en enda nolla i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur in sex hållna nollor i de 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

Djurgården har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Mjällby har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.