Örebro mot Sandvikens IF – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Örebro vs Sandvikens IF Statistik

  • I 5 av Örebros senaste 6 matcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • I 5 av Örebros senaste 7 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 3 av Örebros senaste 4 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Sandvikens IFs senaste 10 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 8 av Sandvikens IFs senaste 9 matcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av Sandvikens IFs senaste 7 matcher var antalet av mål över 3.5
  • I de senaste 5 Sandvikens IFs bortamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I 5 av Sandvikens IFs senaste 6 matcher i Superettan var antalet av mål över 3.5

Örebro vs Sandvikens IF H2H

Senast lagen mötte varandra gick Sandvikens IF av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på onsdag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Örebro tog en win i sina senaste två matcher mot Sandvikens IF. De sistnämnda lyckades ta en vinst i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.50. I ett av de senaste ett match mellan Örebro och Sandvikens IF gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. Örebro gjorde ett snitt på ett mål, medan Sandvikens IF snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i sex av Örebro’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Över 2.5 mål gjordes i nio av de senaste 10 matcherna som Sandvikens IF spelade i samtliga tävlingar inräknat, och de lyckades hålla ett målsnitt på 2.2.

Örebro vs Sandvikens IF Preview

Örebro form

Ett oavgjort resultat är det bästa som Örebro har att visa från sina tre senaste matcher, där de åkte på förlust 3-2 motUtsiktens BK. Ett 0-0-kryss mot GIF Sundsvall följt av en ny förlust, 2-1 mot Trelleborgs FF. Örebro tog bara två segrar på de sex senaste Superettan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika fyra och förlorade noll, de gjorde elva och släppte in fem mål.

Sandvikens IF form

Sandvikens IF ser solida ut just nu efter tre raka utan förlust. De lade grunden genom att slå Trelleborgs FF med 4-0, efter blev det poäng i en 2-2-match mot Östers IF. I den senaste matchen fick man återigen dela på poängen genom 2-2 mot Skövde AIK. I de sex senaste bortamatcherna i Superettan, vann Sandvikens IF två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på tio mål insläppta och tio gjorda.

Nuvarande tabellen i Superettan

Örebro tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev ett förluster. Sandvikens IF vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort fem samt förlorade två av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Örebro på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Sandvikens IF i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Örebro gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Sandvikens IF gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 4 raka bortamatcher som Sandvikens IF spelat.

Det är en fantastisk säsong för Kalle Holmberg, som just nu har tolv ligamål på sitt konto så här långt. Örebro kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Sandvikens IF.