West Ham mot Chelsea – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

West Ham vs Chelsea Statistik

  • West Ham United har släppt in i 20 av de senaste 21 matcherna i Premier League
  • West Ham United har gjort mål på de senaste 11 matcherna
  • West Ham United har släppt in på de senaste 11 hemmamatcherna i Premier League
  • I 8 av de senaste 9 hemmamatcherna West Ham United har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • I 9 av de senaste 11 hemmamatcherna West Ham United har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Chelsea har släppt in på de senaste 23 bortamatcherna
  • I 15 av de senaste 17 bortamatcherna Chelsea har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Chelsea har släppt in på de senaste 17 bortamatcherna i Premier League
  • I 13 av de senaste 15 bortamatcherna Chelsea har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 15 av Chelseas senaste 17 bortamatcher i Premier League var antalet av mål över 2.5

West Ham vs Chelsea H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast West Ham spelade mot Chelsea. den slutade 5-0 och var en riktigt bra match. Högt odds på oavgjort och det ser ganska osannolikt ut den här gången om man kollar lagens tio senaste möten. West Ham lyckades med fyra vinster, medan Chelsea tog samtliga poäng fem gånger i dessa tio matcher. Spela på hemmavinsten ger dig ett odds på 3.20 medan det bästa odds hos spelbolagen på en bortavinst ligger på 2.10. Chelsea gjorde minst ett mål i 10 av sina senaste 11 Premier League-matcher mot West Ham. I de senaste tio matcherna mellan West Ham och Chelsea hittade båda nät i fem gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.44.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. West Ham gjorde i snitt 1.2 mål, medan Chelsea snittade 1.8 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av West Ham’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.8 mål under den här perioden.

West Ham vs Chelsea Preview

West Ham form

Det har varit blandade resultat för West Ham i deras tre senaste matcher, då de först slog AFC Bournemouth med 1-0. Det följdes upp med en svag 1-3-förslust mot Manchester City, och innan det i mötet medFulham fick man nöja sig med 1-1 oavgjort. West Ham klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på London Stadium i Premier League. De spelade oavgjort i två och förlorade tre av dessa matcher, där de nätade åtta och släppte in elva mål.

Chelsea form

Chelsea har tagit fyra poäng från sina tre senaste matcher. Först förlorade de med 2-1 mot Servette FC, efter plockade man upp en poäng i en 1-1-match mot Crystal Palace. Deras senaste match gav frukt i en 0-1-vinst i mötet med AFC Bournemouth. Chelsea tog sig igenom de sex senaste bortamatcherna i Premier League med fyra vinster. Det blev även en oavgjord och en förlust med 14 mål framåt och tolv insläppta.

Nuvarande tabellen i Premier League

West Ham tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på fyra förluster under den här perioden. Chelsea vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade fem. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan West Ham lyckades hålla nollan i ett av matcherna på London Stadium, höll Chelsea tätt i ett av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

West Ham gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Chelsea endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen gjorde mål i 4 raka hemmamatcher som West Ham spelat. Båda lagen har gjort mål i 3 av de senaste mötena mellan West Ham och Chelsea när man spelat på London Stadium.

Chelsea kommer till exempel inte kunna använda sig av Caleb Wiley eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Romeo Lavia, Reece James och Wesley Fofana.