Degerfors vs Gefle: Bästa oddsen och matchtipsen

Degerfors vs Gefle Statistik

  • Degerfors har vann de senaste 4 matcherna på rad medan de gjort mer än 1.5 mål
  • Degerfors har vann de senaste 3 matcherna på rad i Superettan medan de gjort mer än 1.5 mål
  • Degerfors har vann 3 i de senaste 4 matcherna, medan gjort mer än 2.5 mål
  • I 6 av Degerforss senaste 8 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • Degerfors har vann 3 i de senaste 4 matcherna och totalt antal mål var över 2.5
  • I 11 av Gefles senaste 13 matcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • Gefle har vann de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mindre än 2.5 mål
  • I 6 av Gefles senaste 8 bortamatcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • Gefle har vann de senaste 3 matcherna, och totalt antal mål var under 3.5
  • I de senaste 3 Gefles matcher, var antalet mål under 3.5

Degerfors vs Gefle H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Degerfors spelade mot Gefle. den slutade 2-2 och var en riktigt bra match. Degerfors går in i matchen mot Gefle med 3-2-0 i ryggen från deras senaste fem möten. En win-rate på 60% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Otroligt nog är Gefle segerlösa i sina senaste 5 matcher mot Degerfors. Degerfors lyckades göra minst ett mål i sina 5 senaste möten i Superettan mot Gefle. I två av de senaste fem matcher mellan Degerfors och Gefle gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fem matcherna mellan lagen. Degerfors gjorde ett snitt på två mål, medan Gefle snittade 0.6 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Degerfors’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Degerfors vs Gefle Preview

Degerfors form

Degerfors njuter just nu efter tre raka vinster. Det började med 1-3 mot Örgryte. De fortsatte med att slå Östersund med 2-0, innan de även vann mot Utsiktens BK, 0-3. Degerfors gjorde 22 mål och släppte in elva i sina senaste tolv matcher mot lag från den nedre halvan av Superettan. De samlade 22 poäng och sex segrar. Degerfors lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i Superettan, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. 14 mål och fem insläppta har laget med sig.

Gefle form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för Gefle. De vann först mot Östers IF med 2-1 följt av vinst mot Skövde AIK med 0-1. Den vinnande trenden tog sedan slut mot Örgryte, som vann med 2-3. Gefle vann två matcher och plockade elva poäng från deras tolv möten mot lag från den övre halvan av Superettan. De gjorde 17 mål och släppte in 24. I de sex senaste bortamatcherna i Superettan, vann Gefle två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på 14 mål insläppta och nio gjorda.

Nuvarande tabellen i Superettan

Degerfors tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade tre gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Gefle vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade fem. Degerfors har inte direkt varit bra på att stänga ner sina besökare på Degerfors:s stadion. De tog endast två segrar samtidigt som de höll nollan, en gång.

Senaste lagnyheter

Degerfors har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Gefle gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Degerfors har gjort mål i 5 raka ligamatcher mot Gefle.

Det är en fantastisk säsong för Dijan Vukojevic, som just nu har tolv ligamål på sitt konto så här långt. Degerfors kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Gefle.