Aston Villa vs Wolverhampton: Bästa oddsen och matchtipsen

Aston Villa vs Wolverhampton Statistik

  • I 15 av Aston Villas senaste 17 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 10 av Aston Villas senaste 12 hemmamatcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av Aston Villas senaste 7 hemmamatcher var antalet av mål över 3.5
  • I 7 av Aston Villas senaste 9 hemmamatcher i Premier League var antalet av mål över 3.5
  • I 4 av Aston Villas senaste 5 hemmamatcher var antalet av mål över 4.5
  • Wolverhampton Wanderers har förlorade 5 i de senaste 7 matcherna i Premier League, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • I 6 av Wolverhampton Wandererss senaste 7 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Wolverhampton Wandererss senaste 9 bortamatcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 3 Wolverhampton Wandererss bortamatcher i Premier League, var antalet mål under 2.5
  • Wolverhampton Wanderers har förlorade 3 i de senaste 4 borta matcherna i Premier League, medan gjort mindre än 1.5 mål

Aston Villa vs Wolverhampton H2H

Senast lagen mötte varandra gick Aston Villa av planen som 2-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på lördag. Allt som allt har Wolverhampton bra resultat mot Aston Villa under tidigare säsonger med övertag på 5-3-2 inför den här matchen. Spelbolagen har Wolverhampton att vinna denna match till högsta odds på 5.25. Aston Villa vann endast ett av 7 möten med Wolverhampton. I de 4 senaste Premier League-matcherna mellan Aston Villa och Wolverhampton slutade det under 2.5 mål. I de senaste tio matcherna mellan Aston Villa och Wolverhampton hittade båda nät i fem gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.61.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Aston Villa med ett snitt på 0.9 mål, och där Wolverhampton snittade 1.1 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fem gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Aston Villa’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.5 gånger i dessa matcher.

Aston Villa vs Wolverhampton Preview

Aston Villa form

I sina tre senaste matcher vann Aston Villa med 1-2 mot Leicester City, slog Everton med 3-2 och slaktade BSC Young Boys 0-3. Aston Villa tog bara två segrar från sex möjliga Premier League-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i tre och förlorade en, samtidigt som laget gjorde 14 och tappade in 13 mål.

Wolverhampton form

Ett oavgjort resultat är det enda positiva som Wolverhampton har med sig från de tre senaste matcherna. De tog poängen efter 1-1 mot Nottingham Forest, sedan kammade man noll mot Newcastle United i en 1-2-match. Sist blev det mer besvikelse då Brighton & Hove Albion vann med 3-2. Wolverhampton tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Premier League utan seger. Det blev tre oavgjord och tre förluster, med 13 insläppta och fem mål framåt.

Nuvarande tabellen i Premier League

Aston Villa tog fem vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade tre gånger. De fick utstå förlust i två under den här tiden. Wolverhampton vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i tre och förlorade fem. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Aston Villa lyckades hålla nollan i ett av matcherna på Villa Park, höll Wolverhampton tätt i ett av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Aston Villa har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Wolverhampton gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Aston Villa har gjort mål i 3 raka hemmamöten med Wolverhampton.

Aston Villa kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match på lördag.

Boubacar Kamara, Kortney Hause, Tyrone Mings och Emiliano Buendia finns bland de fyra spelarna som saknas för Aston Villa på lördag.

Bastien Meupiyou kommer inte att följa med Wolverhampton denna gång, då de måste rehabba en skada.