Elfsborg mot Hammarby – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Elfsborg vs Hammarby Statistik

  • Elfsborg har vann 12 i de senaste 14 hemma matcherna, medan gjort mer än 1.5 mål
  • I 14 av Elfsborgs senaste 16 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • Elfsborg har vann 8 i de senaste 9 hemma matcherna i Allsvenskan, medan gjort mer än 1.5 mål
  • I 7 av Elfsborgs senaste 9 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Elfsborgs senaste 9 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 21 av Hammarbys senaste 23 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 19 av Hammarbys senaste 21 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Hammarby har vann 3 i de senaste 4 borta matcherna, medan gjort mer än 2.5 mål
  • Hammarby har vann 4 i de senaste 5 borta matcherna, medan gjort mer än 1.5 mål
  • I de senaste 3 Hammarbys matcher i Allsvenskan, var antalet mål under 2.5

Elfsborg vs Hammarby H2H

Hammarby fick ut det bästa mot Elfsborg i de senaste två mötena efter 3-0 och 1-0-segrar. Trots en 3-0-seger senast mot Hammarby har de senaste tio matcherna varit tuffa för Elfsborg med tre vinster och Hammarby som tagit fyra segrar. Spelbolagen har bästa odds på bortaseger till 4.10. Hammarby gjorde minst ett mål i 6 av sina senaste 7 Allsvenskan-matcher mot Elfsborg. De senaste tio matcher mellan Elfsborg och Hammarby har ofta varit underhållande historier. Ö 2.5 blev vinnande bets sju gånger av mötena. Det verkar naturligt att leta efter målspel på söndag. Över 2.5 mål finns till bästa odds på 1.67 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare sju gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Elfsborg gjorde ett snitt på 1.4 mål, medan Hammarby snittade 1.9 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Elfsborg’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.3 mål under den här perioden.

Elfsborg vs Hammarby Preview

Elfsborg form

Elfsborg går in i den kommande matchen som obesegrade i de senaste tre, som började med oavgjort 3-3 mot Brommapojkarna. De fortsatte med att besegra Halmstads BK 0-1, och sedan delade man på bytet mot IFK Norrköping efter oavgjort 2-2. Elfsborg vann fem matcher, gjorde 20 mål och släppte in 16 i sina senaste elva matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. Detta gav dem 16 poäng. Elfsborg tog fyra segrar i sina sex senaste Allsvenskan-matcher på Borås Arena. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in sju och gjorde 14 mål.

Hammarby form

Hammarby går in i sin kommande match obesegrade i sina tre senaste, som började med 0-0-kryss mot GAIS. De slog sedan IFK Göteborg med 0-1, innan de delade på potten med IFK Norrköping i en 1-1-historia. Hammarby gjorde 14 mål och släppte in sex i deras elva senaste matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De fick ihop fem vinster och 17 poäng. Hammarby har varit enastående på resande fot på slutet med fem av sex segrar i Allsvenskan. En oavgjord match med betyder att de är obesegrade, och framåt har laget gjort 13 samtidigt som man släppt in ett mål.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Elfsborg tog samtliga tre poäng sju gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på två förluster under den här perioden. Hammarby vann sju av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade två. Elfsborg lyckades öppna målskyttet i inte mindre än åtta av sina 10 senaste matcher på hemmaplan. Gästande Hammarby har varit lika fina från start då de öppnat med mål i sju av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Elfsborg har öppnat målskyttet i imponerande åtta matcher av de senaste tio matcher. Hammarby gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 5 raka hemmamatcher som Elfsborg spelat. Elfsborg har gjort mål i 5 raka hemmamöten med Hammarby.

Det är svårt att inte titta på Jusef Erabi, när man letar efter en målskytt, då han är i fantastisk form. Han nätade fyra i de senaste Allsvenskan-matcherna för Hammarby, med totalt sju gjorda mål denna Allsvenskan-säsong. Med fyra mål på slutet för Elfsborg i Allsvenskan, är även Michael Baidoo en spelare att hålla koll på.