GIF Sundsvall mot Östers IF – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

GIF Sundsvall vs Östers IF Statistik

  • I de senaste 10 GIF Sundsvalls matcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 9 GIF Sundsvalls matcher i Superettan, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 4 GIF Sundsvalls hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 4 GIF Sundsvalls hemmamatcher i Superettan, var antalet mål under 3.5
  • GIF Sundsvall har vann 3 i de senaste 4 hemma matcherna och totalt antal mål var under 3.5
  • I 4 av Östers IFs senaste 5 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av Östers IFs senaste 8 bortamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 5 av Östers IFs senaste 7 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 3 av Östers IFs senaste 4 matcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • I 3 av Östers IFs senaste 4 bortamatcher var antalet av mål under 3.5

GIF Sundsvall vs Östers IF H2H

Spela på Östers IF vinna och hålla nollan i sina senaste möten med GIF Sundsvall hade varit ett klockrent val. Matcherna slutade med vinst 2-0 i Julai 2024 och 4-0 i Novemba 2023. GIF Sundsvall går in i matchen mot Östers IF med 4-2-4 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 40% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. GIF Sundsvall vann endast en gång mot Östers IF på de 7 senaste matcherna. Östers IF gjorde minst ett mål i sina 4 Superettan senaste matcher mot GIF Sundsvall. I de senaste tio matcher mellan GIF Sundsvall och Östers IF blev över 2.5 mål vinnare fem gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.73 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. GIF Sundsvall gjorde i snitt 1.6 mål, medan Östers IF snittade 1.5 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fyra av GIF Sundsvall’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

GIF Sundsvall vs Östers IF Preview

GIF Sundsvall form

GIF Sundsvall ser för närvarande stabila ut och är obesegrade i tre matcher, som började med oavgjort 0-0 mot Örebro. De följde upp det med ny kryssmatch mot IK Brage efter 0-0, och innan det slog man Östersund med 1-2.

Östers IF form

Östers IF ctog fem poäng i de tre senaste matcherna, vilket startade med ett 2-2-kryss mot Sandvikens IF. Det följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat mot Landskrona BoIS, den här gången 0-0, tillsist utklassade man Trelleborgs FF med 4-1. Östers IF noterade 15 poäng efter fyra vinster från sina åtta matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde elva mål, men släppte in fyra. Östers IF har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i två och förlorade tre, släppte in sju mål och gjorde sju.

Nuvarande tabellen i Superettan

GIF Sundsvall tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev tre förluster. Östers IF vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort fyra samt förlorade tre av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för GIF Sundsvall på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Östers IF i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

GIF Sundsvall har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Östers IF endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. Östers IF har gjort mål i 6 raka möten med GIF Sundsvall när man spelat på bortaplan.

Med endast ett mål på slutet i Superettan kommer Pontus Engblom vara ivrig att hitta rätt igen i den kommande matchen. Östers IF hoppas i sin tur att Adam Bergmark Wiberg kan göra det jobbigt för motståndarna och addera nya mål till de tre Superettan-mål som han gjort så här långt.