IK Oddevold vs Örebro: Bästa oddsen och matchtipsen

IK Oddevold vs Örebro Statistik

  • I de senaste 9 IK Oddevolds matcher i Superettan, var antalet mål över 2.5
  • I 9 av IK Oddevolds senaste 10 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 5 IK Oddevolds hemmamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 5 IK Oddevolds hemmamatcher i Superettan, var antalet mål över 2.5
  • I 9 av IK Oddevolds senaste 11 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Örebro har förlorade 5 i de senaste 7 borta matcherna i Superettan, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Örebro har förlorade de senaste 3 borta matcherna i Superettan, och totalt antal mål var över 2.5
  • I de senaste 3 Örebros bortamatcher i Superettan, var antalet mål över 2.5
  • I 5 av Örebros senaste 7 matcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 3 Örebros matcher, var antalet mål under 3.5

IK Oddevold vs Örebro H2H

Det slutade oavgjort när IK Oddevold senast mötte Örebro. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 2-2 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.45. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. IK Oddevold tog noll wins i sina senaste två matcher mot Örebro. De sistnämnda lyckades ta en vinst i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.45. I ett av de senaste ett match mellan IK Oddevold och Örebro gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. IK Oddevold gjorde ett snitt på två mål, medan Örebro snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i åtta av IK Oddevold’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

IK Oddevold vs Örebro Preview

IK Oddevold form

IK Oddevold har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot Landskrona BoIS gick de tomhänta i en 0-3-förlust, varefter de tog revansch i en 3-2-vinst mot Varbergs BoIS FC. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 0-0-match mot Helsingborg. IK Oddevold tog bara två segrar på de sex senaste Superettan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika två och förlorade två, de gjorde åtta och släppte in tolv mål.

Örebro form

Örebro samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med GIF Sundsvall bjöd på 0-0, vilket följdes upp med en 2-1-förlust mot Trelleborgs FF. Den senaste matchen lyckades man vinna mot Sandvikens IF med 1-0. Örebro har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort noll och förlorade fem samtidigt som laget släppte in tolv och gjorde sju mål.

Nuvarande tabellen i Superettan

IK Oddevold tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev tre förluster. Örebro vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade sex av matcherna under denna period. Örebro kommer med en bra känsla att hitta nät kommande måndag mot IK Oddevold som endast hållit nollan en gång i de 10 senaste hemmamatcherna. Besökarna har kämpat sig till två hållna nollor i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

IK Oddevold gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Örebro har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Det har varit en fin säsong för Kalle Holmberg som hittills gjort tolv för sin klubb, och den här formen är helt avgörande för Örebro’s framgång.