Nottingham Forest mot Fulham – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Nottingham Forest vs Fulham Statistik

  • I 10 av Nottingham Forests senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 4 Nottingham Forests matcher i Premier League, var antalet mål under 2.5
  • I de senaste 5 Nottingham Forests matcher i Premier League, var antalet mål under 3.5
  • I 6 av Nottingham Forests senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 3 av Nottingham Forests senaste 4 hemmamatcher i Premier League var antalet av mål under 2.5
  • I 7 av Fulhams senaste 9 bortamatcher var antalet av mål under 2.5
  • I 8 av Fulhams senaste 10 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Fulhams senaste 9 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 4 av Fulhams senaste 5 bortamatcher i Premier League var antalet av mål under 2.5
  • I 4 av Fulhams senaste 5 matcher i Premier League var antalet av mål under 3.5

Nottingham Forest vs Fulham H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Nottingham Forest spelade mot Fulham. den slutade 3-1 och var en riktigt bra match. Nottingham Forest går in i matchen mot Fulham med 1-0-3 i ryggen från deras senaste fyra möten. En win-rate på 25% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Fulham plockade 5 vinster från sina senaste 7 matcher mot Nottingham Forest. Fulham gjorde minst ett mål i sina 4 Premier League senaste matcher mot Nottingham Forest. I två av de senaste fyra matcher mellan Nottingham Forest och Fulham gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Nottingham Forest gjorde ett snitt på 1.25 mål, medan Fulham snittade 2.75 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Nottingham Forest’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Nottingham Forest vs Fulham Preview

Nottingham Forest form

Nottingham Forest går in i den kommande matchen som obesegrade i de senaste tre, som började med oavgjort 1-1 mot Wolverhampton Wanderers. De fortsatte med att besegra Liverpool 0-1, och sedan delade man på bytet mot Brighton & Hove Albion efter oavgjort 2-2. Nottingham Forest klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på City Ground, Nottingham i Premier League. De spelade oavgjort i tre och förlorade två av dessa matcher, där de nätade nio och släppte in tio mål.

Fulham form

Fulham ctog fem poäng i de tre senaste matcherna, vilket startade med ett 1-1-kryss mot West Ham United. Det följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat mot Preston, den här gången 1-1, tillsist utklassade man Newcastle United med 3-1. I de sex senaste bortamatcherna i Premier League, vann Fulham två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på sju mål insläppta och åtta gjorda.

Nuvarande tabellen i Premier League

Nottingham Forest tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fem och åkte på två förluster under den här perioden. Fulham vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade två. Fulham kommer med en bra känsla att hitta nät kommande lördag mot Nottingham Forest som endast hållit nollan en gång i de 10 senaste hemmamatcherna. Besökarna har kämpat sig till fem hållna nollor i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Nottingham Forest har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Fulham gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 4 raka Fulham-matcher. Fulham har gjort mål i 6 raka möten med Nottingham Forest när man spelat på bortaplan.

Det är svårt att inte titta på Raul Jimenez, när man letar efter en målskytt, då han är i fantastisk form. Han nätade fyra i de senaste Premier League-matcherna för Fulham, med totalt två gjorda mål denna Premier League-säsong. Med fem mål på slutet för Nottingham Forest i Premier League, är även Chris Wood en spelare att hålla koll på.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Nottingham Forest, när de förbereder sig för den kommande matchen. Nikola Milenkovic och Morgan Gibbs-White kan inte bli inkallade av Nottingham Forests manager, eftersom båda är avstängda.

Sander Berge och Calvin Bassey har dragit på sig för många varningar och kommer inte att finnas med när Fulham åker till sin nästa match.

Ryan Sessegnon kommer inte att följa med Fulham denna gång, då de måste rehabba en skada.