Wolverhampton vs Liverpool: Bästa oddsen och matchtipsen

Wolverhampton vs Liverpool Statistik

  • I 7 av Wolverhampton Wandererss senaste 9 hemmamatcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 3 Wolverhampton Wandererss hemmamatcher i Premier League, var antalet mål över 2.5
  • I 5 av Wolverhampton Wandererss senaste 6 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 4 av Wolverhampton Wandererss senaste 5 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 6 av Wolverhampton Wandererss senaste 8 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Liverpool har vann 6 i de senaste 7 matcherna, medan gjort mer än 1.5 mål
  • Liverpool har vann de senaste 4 matcherna på rad i Premier League medan de gjort mer än 1.5 mål
  • I 8 av Liverpools senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Liverpool har vann 7 i de senaste 9 matcherna och totalt antal mål var under 3.5
  • Liverpool har vann de senaste 4 matcherna i Premier League, och totalt antal mål var under 3.5

Wolverhampton vs Liverpool H2H

Liverpool fick ut det bästa mot Wolverhampton i de senaste två mötena efter 2-0 och 3-1-segrar. Liverpool trivs att möta Wolverhampton då de vunnit åtta av de senaste tio mötenas. Dock gjorde de sistnämnda en bra insats när de senast vann med 2-0 när lagen möttes. Spelbolagen har Liverpool att vinna denna match till bästa pris på 1.36. Liverpool vann 14 av deras föregående 15 matcher mot Wolverhampton. Liverpool gjorde minst ett mål i 19 av sina senaste 20 Premier League-matcher mot Wolverhampton. Åtminstone ett av lagen lyckades hålla nollan sju gånger i de senaste tio matcher mellan Liverpool och Wolverhampton. Odds på båda lagen inte göra mål finns som bäst till 2.05 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Wolverhampton gjorde i snitt 0.6 mål, medan Liverpool snittade 1.9 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel tre gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Wolverhampton’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.5 mål under den här perioden.

Wolverhampton vs Liverpool Preview

Wolverhampton form

Wolverhampton har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 1-2 av Newcastle United, innan Brighton & Hove Albion fick med sig en 3-2-seger. En tredje förlust kom mot Aston Villa, som vann med 3-1. Wolverhampton klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Molineux Stadium i Premier League. De spelade oavgjort i noll och förlorade fem av dessa matcher, där de nätade sex och släppte in 15 mål.

Liverpool form

Liverpool är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. AC Milan slog man med 1-3, efter det fick AFC Bournemouth känna på en 3-0-torsk. West Ham United var det senaste offret efter en 5-1-vinst för Liverpool.

Nuvarande tabellen i Premier League

Wolverhampton vann två av sina 10 hemmamatcher i alla turneringar, samtidigt som man förlorade åtta gånger. Liverpool vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, med tre oavgjorda och ett förluster också. Målen flödar just nu för Wolverhampton på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för Liverpool i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Wolverhampton har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Liverpool gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 4 raka matcher för Wolverhampton.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Wolverhampton, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Sasa Kalajdzic och Bastien Meupiyou finns bland de två spelarna som saknas för Wolverhampton på lördag.

Tyler Morton och Alexis Mac Allister har dragit på sig för många varningar och kommer inte att finnas med när Liverpool åker till sin nästa match.

Mohamed Salah kommer inte att följa med Liverpool denna gång, då de måste rehabba en skada.