Ipswich mot Aston Villa – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Ipswich vs Aston Villa Statistik

  • I de senaste 8 Ipswich Towns hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 6 Ipswich Towns hemmamatcher i Premier League, var antalet mål under 2.5
  • I 7 av Ipswich Towns senaste 8 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • Ipswich Town har förlorade 6 i de senaste 8 matcherna i Premier League, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • I de senaste 6 Ipswich Towns hemmamatcher i Premier League, var antalet mål under 3.5
  • I 9 av Aston Villas senaste 11 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Aston Villas senaste 10 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av Aston Villas senaste 8 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 3 Aston Villas bortamatcher i Premier League, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 3 Aston Villas matcher i Premier League, var antalet mål under 3.5

Ipswich vs Aston Villa H2H

Det slutade oavgjort när Ipswich senast mötte Aston Villa. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 0-0 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.50. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. Aston Villa vann sex av de senaste tio matcherna, medan Ipswich tog en vinst i dessa tio matcher. Spelbolagen har Aston Villa att vinna denna match till bästa odds på 1.83. Ipswich vann endast en gång mot Aston Villa på de 11 senaste matcherna. Aston Villa gjorde minst ett mål i sina 4 Premier League senaste matcher mot Ipswich. I tre av de senaste fyra matcher mellan Ipswich och Aston Villa gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Ipswich gjorde ett snitt på 0.75 mål, medan Aston Villa snittade 1.5 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Ipswich’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.8 gånger i dessa matcher.

Ipswich vs Aston Villa Preview

Ipswich form

I Ipswich tre senaste matcher kryssade man 1-1 mot Fulham, sedan 0-0 mot Brighton & Hove Albion innan man även delade poäng i en 1-1-match mot Southampton. Ipswich klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Portman Road i Premier League. De spelade oavgjort i tre och förlorade två av dessa matcher, där de nätade två och släppte in fyra mål.

Aston Villa form

Aston Villa är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. BSC Young Boys slog man med 0-3, efter det fick Wolverhampton Wanderers känna på en 3-1-torsk. Wycombe var det senaste offret efter en 1-2-vinst för Aston Villa.

Nuvarande tabellen i Premier League

Ipswich tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på två förluster under den här perioden. Aston Villa vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort noll och förlorade fyra. Ipswich hindrade besökarna på Portman Road från att göra mål fem gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Aston Villa har kunnat hålla nollan tre av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Ipswich har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Aston Villa gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Med endast ett mål på slutet i Premier League kommer Sam Morsy vara ivrig att hitta rätt igen i den kommande matchen. Aston Villa hoppas i sin tur att Jhon Duran kan göra det jobbigt för motståndarna och addera nya mål till de fyra Premier League-mål som han gjort så här långt.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Boubacar Kamara, Kortney Hause, Tyrone Mings och Emiliano Buendia.