Örebro mot Landskrona BoIS – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Örebro vs Landskrona BoIS Statistik

  • I de senaste 4 Örebros matcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 4 Örebros matcher i Superettan, var antalet mål under 3.5
  • I 3 av Örebros senaste 4 matcher var antalet av mål under 1.5
  • I 3 av Örebros senaste 4 matcher i Superettan var antalet av mål under 1.5
  • I 3 av Örebros senaste 4 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 10 av Landskrona BoISs senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Landskrona BoISs senaste 11 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Landskrona BoISs senaste 8 bortamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Landskrona BoISs senaste 10 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 3 Landskrona BoISs bortamatcher, var antalet mål över 2.5

Örebro vs Landskrona BoIS H2H

Det slutade oavgjort när Örebro senast mötte Landskrona BoIS. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 0-0 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.40. Örebro går in i matchen mot Landskrona BoIS med 4-2-3 i ryggen från deras senaste nio möten. En win-rate på 44% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Örebro har bara förlorat 5 av de senaste matcherna mot Landskrona BoIS. Det blev över 2.5 mål i 7 av de 8 senaste Superettan-matcherna mellan Örebro och Landskrona BoIS. De senaste nio matcher mellan Örebro och Landskrona BoIS har ofta varit underhållande historier. Ö 2.5 blev vinnande bets sju gånger av mötena. Det verkar naturligt att leta efter målspel kommande lördag. Över 2.5 mål finns till bästa odds på 1.67 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sju gånger i de senaste nio matcherna mellan lagen. Örebro gjorde i snitt 1.76 mål, medan Landskrona BoIS snittade 1.1 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Örebro’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Örebro vs Landskrona BoIS Preview

Örebro form

Örebro har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot Trelleborgs FF gick de tomhänta i en 2-1-förlust, varefter de tog revansch i en 1-0-vinst mot Sandvikens IF. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 0-0-match mot IK Oddevold. Örebro tog tre segrar från sina senaste sex matcher på hemmamark i Superettan. De spelade oavgjort tre men är fortsatt obesegrade med en målskillnad på tio framåt och tre insläppta.

Landskrona BoIS form

Ett oavgjort resultat är det enda positiva som Landskrona BoIS har med sig från de tre senaste matcherna. De tog poängen efter 0-0 mot Östers IF, sedan kammade man noll mot Örgryte i en 2-1-match. Sist blev det mer besvikelse då Helsingborg vann med 0-1. Landskrona BoIS gjorde 20 mål och släppte in 13 i deras tolv senaste matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De fick ihop sex vinster och 20 poäng.

Nuvarande tabellen i Superettan

Örebro tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev ett förluster. Landskrona BoIS vann sex av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade tre av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Örebro på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för Landskrona BoIS i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Örebro gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Landskrona BoIS gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Örebro har gjort mål i 5 raka hemmamöten med Landskrona BoIS.

Det är en fantastisk säsong för Kalle Holmberg, som just nu har tolv ligamål på sitt konto så här långt. Örebro kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Landskrona BoIS.