Bournemouth mot Southampton – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Bournemouth vs Southampton Statistik

  • I 7 av AFC Bournemouths senaste 8 matcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av AFC Bournemouths senaste 8 hemmamatcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I 5 av AFC Bournemouths senaste 6 hemmamatcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 5 av AFC Bournemouths senaste 7 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av AFC Bournemouths senaste 8 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Southampton har förlorade 7 i de senaste 9 matcherna i Premier League, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Southampton har förlorade de senaste 3 borta matcherna på rad i Premier League medan de gjort mindre än 1.5 mål
  • I 5 av Southamptons senaste 6 bortamatcher i Premier League var antalet av mål över 3.5
  • Southampton har förlorade 4 i de senaste 5 borta matcherna i Premier League och totalt antal mål var över 3.5
  • I 5 av Southamptons senaste 6 bortamatcher i Premier League var antalet av mål över 2.5

Bournemouth vs Southampton H2H

Southampton blev helt knockade när Bournemouth tog en 1-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 1-0-förlusten, som Southampton vann med i matchen innan. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. Southampton vann fyra av de senaste tio matcherna, medan Bournemouth tog tre vinster i dessa tio matcher. Spelbolagen har Southampton att vinna denna match till bästa odds på 5.00. Southampton har en fin form mot Bournemouth, med seger i sina senaste 3 bortamatcher här. Southampton gjorde minst ett mål i 6 av sina senaste 7 Premier League-matcher mot Bournemouth. Båda lagen gjorde mål fem gånger i de senaste tio matcherna mellan Bournemouth och Southampton.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Bournemouth med ett snitt på ett mål, och där Southampton snittade 1.3 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fem gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i tre av Bournemouth’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de ett mål under den här perioden.

Bournemouth vs Southampton Preview

Bournemouth form

Bournemouth har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 2-3-seger mot Everton. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 0-1 mot Chelsea, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 3-0-förlust mot Liverpool. Bournemouth tog bara två segrar från sex möjliga Premier League-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i två och förlorade två, samtidigt som laget gjorde åtta och tappade in sex mål.

Southampton form

Southampton tog två poäng i sina tre senaste matcher. De inledde med förlust 0-3 mot Manchester United, för att sedan spela 1-1 mot Everton. De säkrade en poäng i det senaste mötet efter 1-1 mot Ipswich Town. Southampton tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Premier League utan seger. Det blev en oavgjord och fem förluster, med 17 insläppta och nio mål framåt.

Nuvarande tabellen i Premier League

Bournemouth tog blygsamma sex segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev två förluster. Southampton vann sex av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade tre av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Bournemouth på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Southampton i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Bournemouth har gjort mål först i imponerande åtta matcherna av senaste tio på hemmaplan. Southampton gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Southampton har gjort mål i 3 raka möten med Bournemouth när man spelat på bortaplan.

Southampton kommer till exempel inte kunna använda sig av Jack Stephens eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Lesley Ugochukwu, Ross Stewart och Juan Larios.