Helsingborg mot Gefle – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Helsingborg vs Gefle Statistik

  • I 13 av Helsingborgs senaste 15 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 12 av Helsingborgs senaste 14 hemmamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 3 Helsingborgs matcher, var antalet mål under 1.5
  • I de senaste 3 Helsingborgs matcher i Superettan, var antalet mål under 1.5
  • I 10 av Helsingborgs senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 3 Gefles bortamatcher, var antalet mål under 1.5
  • I de senaste 3 Gefles bortamatcher, var antalet mål under 2.5
  • I 3 av Gefles senaste 4 matcher var antalet av mål under 1.5
  • I 3 av Gefles senaste 4 matcher i Superettan var antalet av mål under 1.5
  • I 5 av Gefles senaste 6 matcher var antalet av mål under 3.5

Helsingborg vs Gefle H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Helsingborg spelade mot Gefle. den slutade 2-3 och var en riktigt bra match. Helsingborg går in i matchen mot Gefle med 2-3-2 i ryggen från deras senaste sju möten. En win-rate på 29% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Helsingborg förlorade endast en av de 5 senaste matcherna mot Gefle. Båda lagen gjorde mål fyra gånger i de senaste sju matcherna mellan Helsingborg och Gefle.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste sju matcherna mellan lagen. Helsingborg gjorde ett snitt på 1.28 mål, medan Gefle snittade ett mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Helsingborg’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av de senaste tio matcherna som Gefle spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 0.9 mål i snitt under den här tiden.

Helsingborg vs Gefle Preview

Helsingborg form

Helsingborg har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem 4 poäng. Först blev det förlust med 1-0 mot Östersund, innan man plockade upp ett 0-0-resultat mot IK Oddevold. I den senaste matchen blev det vinst 0-1 mot Landskrona BoIS. Helsingborg har tagit 24 poäng från deras tolv möten med lagen från den nedre halvan av Superettan-tabellen. Detta motsvarar sju vinster efter att ha gjort mål 18 gånger och släppt in sju.

Gefle form

En enda poäng har Gefle att visa upp från sina tre senaste matcher. Det började uselt genom förluster 2-3 och 1-0 mot Örgryte och Degerfors. Senaste matchen gav iallafall en poäng efter 0-0 mot Östersund. Gefle har kämpat sig till två vinster och tio poäng från sina senste tio matcher mot topp 6-lagen. De gjorde 13 i dessa matcher, men släppte även in 17 mål. I de sex senaste bortamatcherna i Superettan, vann Gefle två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på elva mål insläppta och sex gjorda.

Nuvarande tabellen i Superettan

Helsingborg tog tre vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade fyra gånger. De fick utstå förlust i tre under den här tiden. Gefle vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i ett och förlorade sex. Helsingborg har inte direkt varit bra på att stänga ner sina besökare på Helsingborg:s stadion. De tog endast två segrar samtidigt som de höll nollan, en gång.

Senaste lagnyheter

Helsingborg har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Gefle har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.