Manchester United vs Tottenham: Bästa oddsen och matchtipsen

Manchester United vs Tottenham Statistik

  • I 6 av Manchester Uniteds senaste 7 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Manchester United har förlorade 4 i de senaste 5 matcherna och totalt antal mål var över 2.5
  • I de senaste 4 Manchester Uniteds matcher i Premier League, var antalet mål under 3.5
  • I 4 av Manchester Uniteds senaste 5 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 3 Manchester Uniteds matcher, var antalet mål under 3.5
  • I 10 av Tottenham Hotspurs senaste 12 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 8 av Tottenham Hotspurs senaste 10 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 5 av Tottenham Hotspurs senaste 6 matcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 5 av Tottenham Hotspurs senaste 7 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av Tottenham Hotspurs senaste 8 bortamatcher i Premier League var antalet av mål under 3.5

Manchester United vs Tottenham H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Manchester United mötte Tottenham. De delade på poängen i en 2-2-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Manchester United brukar trivas med att spela mot Tottenham med fem vinster på tio möten. Spelbolagens bästa odds på en hemmavinst ligger runt 2.30. Tottenham är inte förtjusta i att möta Manchester United, som de endast vunnit mot en gång i de senaste 7 mötena. Manchester United gjorde minst ett mål i 11 av sina 12 senaste matcher i Premier League mot Tottenham. Då båda lagen hittat nät sju gånger i sina senaste tio matcherna, skulle det gett bra profit att ha spelat BLGM. Odds på att båda lagen gör mål här hittar ni till bästa odds på 1.40 hos spelbolagen.

Över 3.5 mål gjordes fem gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Manchester United gjorde ett snitt på 1.9 mål, och där Tottenham snittade 1.7 mål. Båda lagen göra mål var vinnande sju gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i sex av Manchester United’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.1 mål under den här perioden.

Manchester United vs Tottenham Preview

Manchester United form

Manchester United ser ut att vara i bra form inför deras kommande match, då de är obesegrade. De började med att slå Barnsley med en 7-0-seger, innan en 0-0 kryss följdes mot Crystal Palace. Deras senaste match slutade med 1-1 oavgjort resultat i en tuff match mot Twente.

Tottenham form

Tottenham är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Coventry slog man med 1-2, efter det fick Brentford känna på en 3-1-torsk. Qarabag FK var det senaste offret efter en 3-0-vinst för Tottenham. Tottenham har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Premier League. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in 13 mål och gjorde sju.

Nuvarande tabellen i Premier League

Manchester United tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på tre förluster under den här perioden. Tottenham vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade två. Båda lagen gjorde mål i fem av de 10 senaste matcherna för Manchester United. Båda lagen hittade även nät fem gånger i de senaste 10 matcherna för Tottenham.

Senaste lagnyheter

Manchester United gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Tottenham gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Manchester United har gjort mål i 5 raka hemmamöten med Tottenham.

Med endast ett mål på slutet i Premier League kommer Marcus Rashford vara ivrig att hitta rätt igen i den kommande matchen. Tottenham hoppas i sin tur att Heung-Min Son kan göra det jobbigt för motståndarna och addera nya mål till de två Premier League-mål som han gjort så här långt.

Manchester United kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande söndag. Det är ingen mening att Andre Onana kommer till Manchester Uniteds omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Antony och Tyrell Malacia finns bland de två spelarna som saknas för Manchester United kommande söndag.

Bland spelarna som saknas för gästerna Tottenham, är Yves Bissouma borta på grund av för många varningar.

Alfie Whiteman kommer inte att följa med Tottenham denna gång, då de måste rehabba en skada.