Häcken mot Sirius – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Häcken vs Sirius Statistik

  • I 24 av Häckens senaste 26 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 20 av Häckens senaste 22 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 16 av Häckens senaste 18 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 12 av Häckens senaste 14 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Häckens senaste 9 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 3.5
  • I 6 av Siriuss senaste 8 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 5 av Siriuss senaste 7 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • Sirius har vann 3 i de senaste 4 borta matcherna och totalt antal mål var över 2.5
  • Sirius har vann 3 i de senaste 4 borta matcherna, medan gjort mer än 1.5 mål
  • I 4 av Siriuss senaste 5 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5

Häcken vs Sirius H2H

Senast lagen mötte varandra gick Häcken av planen som 0-3-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Häcken har läst av Sirius hyggligt på slutet med en fördel på 6-2-2 i resultat. De går in i det här mötet med mycket fina minnen från den senaste matchen där Häcken knep en 3-0-seger. Spelbolagen har värdarna att vinna denna match till 1.83. Häcken tog tre poäng i sina senaste 5 matcher mot Sirius. Häcken gjorde minst ett mål i 11 av sina 12 senaste matcher i Allsvenskan mot Sirius. Spela på att båda lagen ska göra mål i de senaste matcherna mellan Häcken och Sirius skulle givit dig en godkänd vinst. Båda lagen hittade vägen till målet sju gånger av sina senaste tio matcher. Bästa odds på att båda gör mål här finns till 1.44 hos spelbolagen.

Över 3.5 mål gjordes fem gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Häcken gjorde ett snitt på 2.3 mål, och där Sirius snittade 1.5 mål. Båda lagen göra mål var vinnande sju gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i sju av Häcken’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål två gånger i dessa matcher.

Häcken vs Sirius Preview

Häcken form

Häcken har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 1-2 av Djurgården, innan Malmö FF fick med sig en 4-0-seger. En tredje förlust kom mot Hammarby, som vann med 2-0. Häcken har tagit elva poäng i deras tolv matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann tre av dessa matcher med 19 mål mot 26. Häcken tog bara två segrar på de sex senaste Allsvenskan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika två och förlorade två, de gjorde 16 och släppte in tolv mål.

Sirius form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för Sirius. De vann först mot Västerås SK med 1-2 följt av vinst mot Brommapojkarna med 3-2. Den vinnande trenden tog sedan slut mot AIK, som vann med 0-1. Sirius tog nio poäng från sina tio matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann tre, gjorde tolv mål och släppte in 18.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Häcken tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på tre förluster under den här perioden. Sirius vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade tre. Häcken lyckades öppna målskyttet i inte mindre än sex av sina 10 senaste matcher på hemmaplan. Gästande Sirius har varit lika fina från start då de öppnat med mål i sju av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Häcken bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Sirius har gjort första målet imponerande åtta gånger av de senaste tio matcherna. Häcken har gjort mål i 5 raka ligamatcher mot Sirius.