Leicester mot Bournemouth – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Leicester vs Bournemouth Statistik

  • I 8 av Leicester Citys senaste 9 hemmamatcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av Leicester Citys senaste 7 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Leicester Citys senaste 9 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Leicester Citys senaste 9 matcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 4 av Leicester Citys senaste 5 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I 9 av AFC Bournemouths senaste 10 matcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • AFC Bournemouth har förlorade 3 i de senaste 4 matcherna, medan gjort mindre än 0.5 mål
  • I 6 av AFC Bournemouths senaste 8 bortamatcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av AFC Bournemouths senaste 9 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av AFC Bournemouths senaste 9 bortamatcher i Premier League var antalet av mål under 3.5

Leicester vs Bournemouth H2H

Bournemouth fick ut det bästa mot Leicester i de senaste två mötena efter 1-0 och 2-1-segrar. Allt som allt har Bournemouth bra resultat mot Leicester under tidigare säsonger med övertag på 5-3-2 inför den här matchen. Spelbolagen har Bournemouth att vinna denna match till högsta odds på 2.10. Bournemouth gjorde minst ett mål i 6 av sina senaste 7 Premier League-matcher mot Leicester. I de senaste tio matcherna mellan Leicester och Bournemouth hittade båda nät i sex gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.53.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Leicester med ett snitt på 1.1 mål, och där Bournemouth snittade 1.5 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Leicester’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Leicester vs Bournemouth Preview

Leicester form

I sina tre senaste matcher har Leicester kryssat 1-1 mot Everton, förlorat 0-0 mot Walsall och spelat 4-2 mot Arsenal. Leicester löste endast en seger av sex försök så här långt på King Power Stadium i Premier League. De kryssade tre och förlorade två av dessa möten där de gjorde sju och släppte in tio mål.

Bournemouth form

Bournemouth åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Chelsea i en 0-1-förlust. Liverpool blev även dom för svåra i en fajt som slutade 3-0, nu senast lyckades Bournemouth slå tillbaka i en 3-1-seger mot Southampton. I de sex senaste bortamatcherna i Premier League, vann Bournemouth två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på elva mål insläppta och sex gjorda.

Nuvarande tabellen i Premier League

Leicester tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på tre förluster under den här perioden. Bournemouth vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fem. Målen flödar just nu för Leicester på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Bournemouth i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Leicester bara gjort första målet i två matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Bournemouth endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen gjorde mål i 7 raka matcher för Leicester.