Everton vs Newcastle: Bästa oddsen och matchtipsen

Everton vs Newcastle Statistik

  • I 11 av Evertons senaste 13 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Everton har förlorade 5 i de senaste 6 matcherna i Premier League och totalt antal mål var över 2.5
  • Everton har förlorade 3 i de senaste 4 matcherna och totalt antal mål var över 4.5
  • I de senaste 4 Evertons hemmamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I 8 av Evertons senaste 10 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 4 Newcastle Uniteds matcher, var antalet mål över 2.5
  • I 5 av Newcastle Uniteds senaste 6 bortamatcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 3 Newcastle Uniteds bortamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 3 Newcastle Uniteds matcher i Premier League, var antalet mål över 2.5
  • Newcastle United har vann 3 i de senaste 4 matcherna och totalt antal mål var över 2.5

Everton vs Newcastle H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Everton mötte Newcastle. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Allt som allt har Newcastle bra resultat mot Everton under tidigare säsonger med övertag på 5-2-3 inför den här matchen. Spelbolagen har Newcastle att vinna denna match till högsta odds på 2.15. I de senaste tio matcherna mellan Everton och Newcastle hittade båda nät i sex gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.53.

Över 2.5 mål blev vinnare sex gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Everton gjorde ett snitt på 1.2 mål, medan Newcastle snittade 1.6 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Everton’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

Everton vs Newcastle Preview

Everton form

Everton ser för närvarande stabila ut och är obesegrade i tre matcher, som började med oavgjort 1-1 mot Southampton. De följde upp det med ny kryssmatch mot Leicester City efter 1-1, och innan det slog man Crystal Palace med 2-1. Everton har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Premier League. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde åtta mål och släppte in sju.

Newcastle form

Newcastle har tagit fyra poäng från sina tre senaste matcher. Först förlorade de med 3-1 mot Fulham, efter plockade man upp en poäng i en 1-1-match mot Manchester City. Deras senaste match gav frukt i en 1-0-vinst i mötet med AFC Wimbledon.

Nuvarande tabellen i Premier League

Everton tog blygsamma sex segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev två förluster. Newcastle vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade fyra av matcherna under denna period. Everton hindrade besökarna på Goodison Park från att göra mål fem gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Newcastle har kunnat hålla nollan ett av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Everton har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Newcastle gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 4 raka matcher för Everton. Båda lagen har gjort mål i 5 raka Newcastle-matcher. Everton har gjort mål i 3 raka hemmamöten med Newcastle.

Everton kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på lördag. Iliman Ndiaye, Asmir Begovic och Dominic Calvert-Lewin kan inte bli inkallade av Evertons manager, eftersom båda är avstängda.

Sven Botman kommer inte att följa med Newcastle denna gång, då de måste rehabba en skada.