Gefle vs IK Brage: Bästa oddsen och matchtipsen

Gefle vs IK Brage Statistik

  • I 6 av Gefles senaste 7 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av Gefles senaste 7 hemmamatcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • I 5 av Gefles senaste 7 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 22 IK Brages bortamatcher i Superettan, var antalet mål under 3.5
  • I 25 av IK Brages senaste 27 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 25 av IK Brages senaste 27 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 23 av IK Brages senaste 25 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 9 IK Brages bortamatcher i Superettan, var antalet mål under 2.5

Gefle vs IK Brage H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Gefle mötte IK Brage. De delade på poängen i en 2-2-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Gefle går in i matchen mot IK Brage med 4-3-3 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 40% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Gefle vann endast ett av 9 möten med IK Brage. Gefle gjorde minst ett mål i 10 av sina 11 senaste matcher i Superettan mot IK Brage. Båda lagen gjorde mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan Gefle och IK Brage.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Gefle gjorde ett snitt på 1.7 mål, medan IK Brage snittade 1.7 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Gefle’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Gefle vs IK Brage Preview

Gefle form

I sina tre senaste matcher förlorade Gefle med 1-0 mot Degerfors, kryssade0-0 mot Östersund, innan man åkte på förlust mot Helsingborg med 4-0. Gefle klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Gefle:s stadion i Superettan. De spelade oavgjort i två och förlorade tre av dessa matcher, där de nätade sju och släppte in tolv mål.

IK Brage form

IK Brage kunde addera fyra poäng på kontot från sina tre senaste matcher.. De delade först på poängen efter 0-0 mot Utsiktens BK, Sedan tog de tre poäng i en 0-1-seger mot Varbergs BoIS FC. Tyvärr följdes det här upp med en 1-2-förlust mot Sandvikens IF. IK Brage noterade 18 poäng efter fem vinster från sina nio matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde 14 mål, men släppte in fem. I de sex senaste bortamatcherna i Superettan, vann IK Brage två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på tre mål insläppta och fyra gjorda.

Nuvarande tabellen i Superettan

Gefle tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev tre förluster. IK Brage vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade tre av matcherna under denna period. Gefle har vunnit två utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Gefle:s stadion.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Gefle bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har IK Brage endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Gefle har misslyckats göra mål i 3 raka matcher.

Det har varit en fin säsong för Ieltsin Camoes som hittills gjort elva för sin klubb, och den här formen är helt avgörande för IK Brage’s framgång.